Imate na youtubeu kako radi.
RTX 2060 super.
Odlična kartica i vrti igre u boljoj kvaliteti nego PS5 i Xbox Series X.
Baš sam pisao o tome jučer.
Dobra je čak za 4k i 30 frejma uz high postavke sa Ray Tracingom.

Hvala vam na odgovorima.
Pa meni je solidno 1440p s 60fps a i 1080p bi mi bilo dovoljno. Bitno da moze vrtiti 60fps sa max ili skoro max postavkama. Za raytracing bas i nisam nesto lud.
Vidim svako malo ima super ponuda za pc igre, a cesto i razni developeri nude besplatne igre na svojim clientima. A tu su jos i pc ekskluzive koje me zanimaju, poput ArmA.

chono7 ja sam trenutno na 1080ti al vidim da na casekingu imaju 3070 aorus master verziju al je 800 eura....trenutna grafa mi slaba za AC valhalu

chono7 U Adm-u su digli cijenu Ryzena 5900x za 1000kn LOL

milicevic87

Po meni ne + nisu naveli model matične ploće i napajanje, a to su obično komponente na kojima se štedi kad se prodaju gotove konfiguracije.

f_i_c_o matična je B550. Nije navedeno koji točno model.
    A napajanje uopće ne piše koje je.

Baš sam gledao cijene dijelova:
    Matična 100€
    Gpu: 570€
    Cpu: 300€
    Ssd: 90€
    Ram: 100€
    Ukupno: 1160€

Tu još nije uračunato, win 10, napajanje i kuciste.

B550 generalno jesu bolje od B450 serije jer moraju podržavati PCI 4.0 i imaju više faza kod napajanja, ali kad nešto kupuješ, onda to moraju i navesti, barem na upit kupca. BF je blizu, pa pretpostavljam da će tad sniženje na neke konfe biti veće od tih 9%, koliko se nudi za prikazanu.

milicevic87 Ta grafička sad maksimalno vrijedi €350, a ni procesor nije toliko. NE KUPUJ

Nikakvi gotovi kompovi.
      Ne isplati se nikako. Te njihove garancije ti uglavnom vrijede samo ako im voziš komp na servis svakih godinu dana koji naravno naplate.
      Rađe uzmi negdje po komponentama i lagano guide na netu za složit ga.

Ako ti treba pomoć, vjerujem da će ti ovdje bilo tko rado pomoći.

chono7 6800XT je bomba! realno drzi se tu negdje gdje i 3080 ponekad iznad ponekad ispod a 50 ojra jeftinija. UF. Nije ni raytracing toliko loš. Iako ne kužim kak 3070 može imati sa RT u 4k bolji fps od 3080 u jednoj igri 😃?