fensisuperstar Nažalost ne, Maminjo izgubljen u bespućima internetova.
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
chono7 ma zajebi
Cekam da amd pokaze svoje prvo. Mogu mi plejsholdati penis za te pare
fensisuperstar Uzeo bi jedino AMD da ponude snagu 3080 po manjoj cijeni. Iako bi mi nedostajao NVIDIA middleware.
- Uređivano
Slažem se, iako budem 99% uzeo RTX-icu reda radi budem pričekao da vidim što će AMD ponudit (mada strahujem da čak i ako hardware bude super da će im prvi driveri biti krš).
Uglavnom nije hića ima vremena do 19.11 (Cyberpunk 2077) za odluku. I da znam vidio sam recomended specse, ali to se treba odigrat kako spada(grafičke postavke zakucane do ibera).
fensisuperstar moze mi amd pokazat rupu gdje da ga metnem. Uzima se Nvidia bez obzira na sve
Po običaju, pripazite s kupnjom najjeftinijih modela grafičkih, izgleda da se opet malo fušari na materijalima što neke kartice ne podnose najbolje tijekom OC-a:
Hahahahaha.
Overclockanje 3080?
Možda za deset godina da izvučem ta zadnja dva FPSa do 140.
wooddiebone Tvornički Nvidia overclock.
Heat
A onda bed.
@Zero vec smo to raspravili u masterrace chatu, ali evo i ovdje o kojim modelima se radi
Nvidia’s Founders Edition cards seem to be in the clear, as ComputerBase reports that the issue appears to be affecting custom variants of the RTX 3080. This includes the Zotac GeForce RTX 3080 Trinity, the EVGA RTX 3080 XC, and the MSI GeForce RTX 3080 Ventus 3X OC – all of which have been overclocked by their respective manufacturers.
wooddiebone 144 molim lijepo!
6800kn za MSI model koji je na listi sa faulty kondenzatorima e jebem ti nase trgovce.
https://www.links.hr/hr/graficka-kartica-pci-e-msi-geforce-3080-ventus-3x-oc-10gb-gddr6x-051800683
Ma pusti lopovčine. Sve trgovine u HR treba izbjegavati sad i kupovati od vani kad su pičke.
Instar još nema ništa.
Ove cijene su dosta napuhane. Kad stignu zapravo kartice u pouzdanoj količini, odnosno kad prođwmo ovu točku gdje neki trgovci prodaju kartice kojih zapravo nigdje nema, onda će cijene bit niže.
Moje predviđanje. Vidjet ćemo.
wooddiebone i9 10900k i i9 10850k. 100mhz boost razlika, a cijena kod nas 5100kn vs 3900kn. Jedina razlika je dostupnost.
@Heat nemaš pojma što bi ti radio za 100 megaherca!
fensisuperstar Sve
@weky YOUR TIME TO SHINE BABY