Nvidia upravo predstavila Tesla V100, superchip od 120TFLOPa! Doslovno je nemoguce napraviti bolji chip od toga prema svim zakonima fizike!
Upravo su prikazali simulaciju spajanja Mlijecne staze s Andromedom s stvarnim brojem zvijezda, a sve se vrti na Volta arhitekturi!
Square Enix predstavio trailer koji prikazuje da ce cinematic i ingame biti jedno te isto uskoro ako se PC nastavi ovako razvijati.
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
Već je krajnje vrijeme da Square potvrdi FF XV za PC. Ne znam koliko misle još odugovlačiti s tom najavom.
Vjerojatno i hoce, jer ih je Huang 10 dana prije GTCa pitao da naprave taj demo i radili su debelo prekovremeno samo da dostave materijal od FFa za tu prezentaciju.
Cekam predstavljanje gaming Volte ili rebrand Pascala. Vidjet cemo
Već je krajnje vrijeme da Square potvrdi FF XV za PC. Ne znam koliko misle još odugovlačiti s tom najavom.Slažem se.
Detalji:
https://devblogs.nvidia.com/parallelforall/inside-volta/
Najavljen ISAAC Robot Simulator, prakticki Matrica.. Virtualni svijet koji podlijeze svim zakonima fizike realnog svijeta, izgleda realno, ima iste parametre osim sto ne podlijeze vremenu. U tom svijetu se "trenira" robota za stvarni svijet. Kada robot nauci neku radnju, primjerice kako podignuti auto, onda se taj trenirani "mozak" uzima iz virtualnog ISAACA i uploada u stvarnog robota.
Jedan od razloga zasto preferiram Nvidiju ispred AMDa.. Nije sve samo u konzumerskim karticama za zabavu i tko ce imati bolju cijenu..
Nvidia > AMD
Kupuje se, cijena nije bitna
evo Chono7 sta si trazio report na 4x Hairworks
jos sam pogodio i kisu u samom Novigradu znam da ta lokacija ubija performanse. ide 55-60, nekad random dropne al super igrivo.
ostatak igre je smooth, meni se osobno ni ne svidja hairworks tako da ni nemam nikakve dropove kad tako igram na off. u baw mi jos bolje leti jer je optimiziran taj DLC jos vise.
sve ultra i hbao+
viper89 hvala puno! : pomogao si mi jer moram slozit konfu za witchera 3. Pa sam mislio ustedit na grafi za lika, jer je rekao da mu nije bitno fiksnih 60, ali bi zelio probat hairworks.
nemas frke :)
GGWP EZ! NVIDIA>AMD
Hrvati i Srbi braća <3
Kako Bosanci imaju za Nvidiju, a mi nemamo?
Manji PDV?
Ma jok.
Bolji osjet za kvalitetom druže.
Koji k su uopce isli izdavat GAMING drivere ako nije graficka za gaming!? Ova Vega izvodi igre izmedu GTX 1070 i GTX 1080...
https://www.youtube.com/watch?v=bhGAS_oGN3c
Nije se puno toga promjenilo u odnosu na Frontier Edition...
http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/4868-procurio-prvi-dx11-benchmark-za-amd-radeon-rx-vega-graficku-karticu
Kaj mislis kolka ce joj cijena bit ?
Dom a tko ce ga znat.. cijena je jedina stavka koja ih moze spasiti. Ako je ovo bila najjaca RX Vega koja je jedva prestigla godinu i par mjeseci staru GTX 1080 onda su stvarno u govnima.
AMD je potrosio brdo love na proizvodnju Vege, jer kartice koriste 8GB HBM2 memorije sto je uzasno skupo. Oni mogu na pocetku imati agresivnu low price politiku, ali ne dugo vremena, jer jednostavno nece imati racunicu na kraju. Ako je Vega zaista 10 do 15% bolja u 3D Marku 11 od GTX 1080 ili 5 fpsova u igrama, onda ostaje pitanje tko bi to od postojecih vlasnika gtx 1080 uopce htio kupiti.