Postavke? Ako mi pokazes bez HBAO sa medium foliageom, udavit cu te LAN kablom
Driveri
Evo ga :)
https://www.youtube.com/watch?v=ykaWGU2rWrw
I snimanje mi je uzelo 7-8 fps otprilike znaci toliko dodajte gore,snimao sam na ovim postavkama jer sam ekipi sa BUGa rekao da cu bench izvrsit na postavkama na kojima sam zavrsio igru.I ovdje mi je mislim vram na 400...ili 300mhz+ dok ga sad drzim na 500+
Što ne lockaš na 60?
Kako ti ne smeta tako igrati? Ionako ne vidiš iznad tih 60 fps-a ako nemaš 120 ili 144hz monitor...ovako samo smeta i kida sliku u vrhu.
Lockaš sa vsyncom i igraš kako treba.
Što ne lockaš na 60?Pa naravno da lockam posto mi plazma nemoze prikazat iznad 60 fps :) Ali kad benchas onda otkljucas sve jer ti nema smisla benchat sa lockom.....
Kako ti ne smeta tako igrati? Ionako ne vidiš iznad tih 60 fps-a ako nemaš 120 ili 144hz monitor...ovako samo smeta i kida sliku u vrhu.
Lockaš sa vsyncom i igraš kako treba.
To je sasvim realan fps za takav clock i tvoju konfu, jer moja konfa drži 50 bez clocka na tim postavkama, a imam shity CPU. I snimaj Shadowplayom, jer ne uzima fps, obradi Handbrakeom nabrzinu video i imas fludan gameplay tokom snimanja.
https://www.youtube.com/watch?v=1BmUjJdy5GA
Chono snimao sam shadowom i uzme mi otprilike tocno frejmova koliko sam naveo iliti nije potpuno besplatno to snimanje.Mozda u nekim naslovima shadow ne pojede nista performansi ali u W3 mi je uzeo,mogu ponovit taj dio bez snimanja i rec ti tocnu brojku ali ako se dobro sjecam bilo je to average 8fps.Inace na ovim postavkama postoji par djelova igre gdje mi ponekad padne ispod 60 fps na nekih 55-57fps ali to je toliko rijetko da je zanemarivo.
Hmmm čudno. Ja sam igrao sa MSi OSDom i nisam primjetio pad nakon pritiska ALT+F9 za snimanje. Zelena lampica se upalila, ali nikad nisam primjetio pad fpsa, pogotovo ne toliki. To bi značilo da bi meni sa 45-50, palo na 35-40, a to bi primjetio itekako.
Hmmm čudno. Ja sam igrao sa MSi OSDom i nisam primjetio pad nakon pritiska ALT+F9 za snimanje. Zelena lampica se upalila, ali nikad nisam primjetio pad fpsa, pogotovo ne toliki. To bi značilo da bi meni sa 45-50, palo na 35-40, a to bi primjetio itekako.Ponovit cu mocvaru pa cu napisat tocno koliko je skinulo ali mislim da je kako sam zapamtio.
http://www.guru3d.com/files-details/geforce-361-60-hotfix-driver-download.html
Pojavio se zanimljiv hot fix za nas Nvidiase,ako vam se manifestira navedeni problem ima rijesenje.
Sto se tice mog Witcher 3 bencha ovaj put mi je shadow uzimao 3-5 fps sto bi znacilo da je prilikom proslog benchanja nesto drugo utjecalo na snimanje i bench....mozda driveri mozda winsi mozda nesto trece....tko ce ga znat
Pored Origina jos jedan veliki update, ovaj put od Nvidije. GeForce Experience izgleda fenomenalno, uveli su 4K snimanje, screense, streamanje, albume...
Slažem se su fino unaprijedili GeForce Experience, a navodno i zauzima manje resursa.
Upola manje, a i UI je daleko ugodniji oku i u radu
Prije par dana sam prvi put koristio Shadowplay i moram priznati da sam oduševljen kako jednostavno sve funkcionira. Uz to, Instant Replay mi se čini kao izuzetno korisna opcija. Bravo za NVidiju.
Cijeli Crimson projekt i raniji Raptor je kopija Nvidije, AMD ne ulaze nista u ovakve stvari
Forza Horizon 3 NVIDIA GeForce 372.90 WHQL dostupni!
Forza Horizon 3 NVIDIA GeForce 372.90 WHQL dostupni!The promise of new drivers is always something to hold on to when a game does not perform as well as it should, and the release this afternoon of Nvidia's latest ones has proved us right. While we were experiencing quite severe stuttering issues this morning, even at 1080p, our time on the game with the new drivers has been 99% smooth with DSR 1440p. The (minor) drops are now really rare, and they have no negative impact on the experience. We can now say we are relieved for all those who are eargerly waiting for the PC version to unlock on Friday (Ultimate Edition only obviously). If you need proof, simply check out the video inside.
http://www.gamersyde.com/news_forza_horizon_3_with_proper_drivers-18407_en.html
Nvidia radi fenomenalan posao s driverima. U vise navrata spasavaju guzicu devovima
Koji je to preporod bio kod prelaska sa Atija na Nvidiu. Ovo sučelje rastura plus snimanje i slikanje, sve vrhunski odrađeno. Baš puno znači sve to...
Zato se i dalje držim NVIDIA-je, support s driverima i popratnim softwareom je par razina više od AMD-a.