Ovdje pišite svoja iskustva sa driverima općenito. Počevši od grafičkih kartica Nvidie i AMDa, preko Intela, svih proizvođača matičnih ploča, brandova laptopa, ažuriranja BIOSa, pa čak i do firmwarea TVa, mobitela ili sličnih uređaja.

Prijavite probleme sa istima, pokušajte pomoći kolegama, dijelite informacije o novim edicijama, a ovo se prvenstveno odnosi na grafičke kartice. Da se nadovežem i na zadnje navedeno, ovdje možete pisati i kakve performanse su vam donijeli stari/novi driveri i općenito vaše mišljenje o njima.

mjesec kasnije

Mislim da nisam napravio update AMD drivera vise od godine dana.
Svaki dan me Raptr obavijestava da ima novijih za skinuti, a ja ga ignoriram  8)

Realno nisi ih ni imao puno za downloadat.. AMD u pravilu izdaje samo Beta verzije, dok kod Nvidie imaš do 2 puta mjesečno finalne drivere.

20 dana kasnije

Koristim zadnje nvidia  witcher 3 drivere od kad su izasli i preporuka,stabilno je sve.

Također, igra leti, optimizacija odlična. :)

3 mjeseci kasnije

Novi Nvidia Win10 driveri! Ova ekipa je odlična!

GeForce Windows 10 Driver
Just in time for the preview of Ashes of the Singularity, this new GeForce Game Ready driver ensures you'll have the best possible gaming experience. This driver also supports the Beta version of the GameWorks VR software development kit (SDK). As a result, users will be able to enjoy the benefits of GameWorks VR with supporting applications and headsets for the first time.

Game Ready
Best gaming experience for Ashes of the Singularity preview

GameWorks VR Support
Supports Beta release of GameWorks VR SDK, including support for VR SLI, Context Priority, Direct Mode, and Front Buffer Rendering. Learn more at developer.nvidia.com/vr.

Meni se svako malo crasha GPU dok sam na netu ( recovery srećom funcionira). Nisam siguran do čega je točno problem, ali valjda će novi Nvidiji driveri ispraviti stvar...ili nova verzija FF-a, s obzirom da sam slao crash report, lol.

Jučer me brat naveo malo na razmišljanje kako oni uopće rade update primjerice GeForce Experienca? Znači toliko iteracija, a još nema jebenog screenshot buttona!? Wtf?

9 dana kasnije

Ako netko ima problema sa pronalaskom drivera što se često događa kod laptopa, najefikasniji način pronalaska jer sljedeći.

U Device Manageru se pronađe uređaj bez drivera, obično ima žuti uskličnik i klikne se na properties. Pod Details ima nešto što se zove HardwareID i njega se kopira i zalijepi u tražilicu. Poželjno je možda i napisati model primjerice laptopa.

mjesec kasnije

Mali update (možda kasni), Mad Max i MGSV driveri:

http://www.geforce.com/drivers

mjesec kasnije

Nvidia's Fallout 4 Game Ready Drivers are ready to go

2 mjeseci kasnije

Zadnjih par verzija drivera od nvidie su se pokazali odlicni,primjetio sam da mi je na ovim zadnjim driverima overclock stabilniji tojest ide vise nego prije.

Zadnjih par?
Da zadnjih par revizija drivera su super stabilni,na jednima od prijasnjih je bilo nekih sitnih musica ali nista ozbiljno.
Na ovima zadnjima sam bas isao dizat gpu bez diranja voltaze da vidim do kuda ide stabilno za 24/gaming i digao sam 500mhz na vram i jezgra mi je u boostu na 1485mhz i koliko vidim ide to i iznad....mozda bih uspio zakucat na 1500mhz bez diranja voltaze...

Svi su stabilni. Još od izlaska W3 sam mijenjao svaki driver i dobivao samo boostove u njemu i ostalim igrama. Zašto konkretno clockas? Nije da si na smjeni GPU trenutno..

Svi su stabilni. Još od izlaska W3 sam mijenjao svaki driver i dobivao samo boostove u njemu i ostalim igrama. Zašto konkretno clockas? Nije da si na smjeni GPU trenutno..
Mislis zasto overclockam grafu?Pa zato jer je ova gtx970 na 1500mhz na dobar dan doslovno kao da joj je to defoltna brzina......temps ti ode gore do nekih 3c sto je zanemarivo a ventovi se necuju uopce.Definitivno sam odusevljen sa Maxvellom......

Efektivni rezultati toga?
8-10fps u igrama ovisi od igre do igre,recimo Witcher 3 dobijem 9-10 fps cak sam napravio i bench i digao ga na YT jer mi BUGekipa nije vjerovala da imam takve performanse u toj igri na postavkama koje sam naveo.

Koliko fps-a imaš u W3?

Koliko fps-a imaš u W3?
Kad dodjem doma u neko gluho doba noci sa posla onda cu vam linkat svoj YT bench koji sam napravio za BUG.....ona mocvara kriticna mi je mislim oko 75fps.....