Gledam trailer i divim se koliko je ispred svega što smo vidjeli u zadnje vrijeme (uz Elden Ring) i teško je opet ne zaključiti da za posebne igre nije bitan jak hardver, a s druge strane ne mogu se ne zapitati što bi tek ovi ljudi napravili da imaju snagu jednog PS5 ili XSX. U svakom slučaju, nova Zelda će opet biti mega čudo. To je tako jasno.

Genesis Bez igre nažalost, ali da, zgodna konzola.

Isuse trailer je cudo, ovo je oni sto smo cekali do sad je sve izgledalo odlicno ali je falilo nesto trailer je sve pokaza ko ce ovo docekati.

herc

Nabavi switch neces pozaliti puno je vrhunski igri a zelda je cudo igra vridna kupnje konzole

Flipper Elden Ring

Elden je igrica Zleda je igra

Flipper Kad imaš jak HW onda ne moraš kemijati i inovirati, uljeniš se. Ovako te ograničenja tjeraju da guraš naprijed.

Ovo se cini OGROMNO! Nisam nesto impresioniran trailerom, ali definitivno se vidi napredak u odnosu na BOTW. Sva sreca, pa sad imam 14 jezgri za emulator

prayer

Sa ovim trailerom su trebali počet. Puno, puno bolji dojam od prošla dva. Većinu briga koje sam imao oko igre su ublažili. Još samo da pokažu de se sve to vrti kako spada na switchu i da nama bugova.

I mene vuče na Elden po grandioznosti svijeta, makar me sam trailer nije tolko "izul" ko ostale.

Jbga, nemogućnost za odigrat i nepoznavanje / nepovezanost sa serijalom, nema takav impact na mene. Al nemrem poreć da bi kupio konzolu radi te dvije igre, tu bi se bez problema utuklo 200+ sati na obje.

Pokazali su dovoljno da potvrde ono što sam i mislio. A to je da sve imaju složeno i da će samo divljat s mehanikama i sadržajem. Bit će roba. 🚀

Prednaručio igru i kontroler. Now we wait.

9 dana kasnije

Igra opet radi inovacije u gotovo svemu ali se nažalost vrti loše. Naveli su da to nije posljednji build no vidjet ćemo, nije se ni BOTW vrtio najbolje ali ovo se čini da će biti gore.

prayer

BOTW su vjerojatno ispeglali kroz patcheve, kad sam igrao prošli mjesec se savršeno izvodila u docked modu. Vidio sam na videima da je znalo trzat kad je bilo više protivnika ili puno efekata, a ja u 60 sati nisam ni jedan tehnički problem imao. Možda će i ovo s vremenom.

Pogledao SkillUpov video. Nismo ni svjesni šta će ovo biti. U pravom smislu riječi evolucija sandbox žanra i to sve na jadnom i slabom Switchu. Kako su odradili ovakvu fiziku na Switchu…čudo. Čudo.

Ja imam 340 sati u BoTW na WiiU. Vrti se kako se vrti, trza kod eksplozija, ali evo do sad se nisam nijednom zapitao u koliko fps se izvodi. Valjda 20-30, ali eto, nije da smeta.

Oled Switch i Pro kontroler stigli, 12.5 ne može doći dovoljno brzo.

Igra je danas procurila pa se čuvajte spojlera

8 dana kasnije

Ovo je preambiciozna igra za switch. nije da je framerate krucijalan kao u npr Bayonetta 3, ali zbilja je vrijeme za jaču konzolu jer ni najbolji madjionicari nece izvuci lock 30 fps iz switcha za igru sa ovakvom fizikom i scopeom. Jednostavno nije izvedivo.

Preorder je pao jer mene kao ni u BotW nije framerate previše smetao.

A i ja sam napravio preorder jbg. Ali da, pod hitno treba izaći Switch 2.

Meni pre-load stoji na konzoli ali čini minske da ću ipak preko emulatora odigrati.

Dajte nam recenzijeeeeew

A @Fenix ovo je malo rasisticki prema Zeldi i Switchu nema ulaganja dukata