The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Baš ti smiješ kupovati u drugim dućanima
E ovo je već drugi par čarapa.
Najbolji trailer za neku igru jos od breath of the wild release trailera iz 2017.
Najezio sam se. GotY!
Hype over ∞
maverick Vratili su mi dungeone i vratili su mi bosseve. Novi krajolik, nove mehanike, novi neprijatelji, bolja grafika, bolje performanse (kako se čini) i sve to na jebenom tabletu iz 2017 koji je i tad bio star HW par godina. Nema nitko tko se može mjeriti sa Nintendo kao developerom, bez obzira na HW. Kapa do poda.
Gledam trailer i divim se koliko je ispred svega što smo vidjeli u zadnje vrijeme (uz Elden Ring) i teško je opet ne zaključiti da za posebne igre nije bitan jak hardver, a s druge strane ne mogu se ne zapitati što bi tek ovi ljudi napravili da imaju snagu jednog PS5 ili XSX. U svakom slučaju, nova Zelda će opet biti mega čudo. To je tako jasno.
Ovo se cini OGROMNO! Nisam nesto impresioniran trailerom, ali definitivno se vidi napredak u odnosu na BOTW. Sva sreca, pa sad imam 14 jezgri za emulator
I mene vuče na Elden po grandioznosti svijeta, makar me sam trailer nije tolko "izul" ko ostale.
Jbga, nemogućnost za odigrat i nepoznavanje / nepovezanost sa serijalom, nema takav impact na mene. Al nemrem poreć da bi kupio konzolu radi te dvije igre, tu bi se bez problema utuklo 200+ sati na obje.
Pokazali su dovoljno da potvrde ono što sam i mislio. A to je da sve imaju složeno i da će samo divljat s mehanikama i sadržajem. Bit će roba.
- Uređivano