maverick
Potpuno te razumin, nisan ni ja sad da cu je igrati godinama, prvu Zeldu san igra oko 100h mada san je odigra jos jednom na switchu. Tu ce vjerovatno biti isto kad zavrsim stotinjak sati. A kad malo i vritim oko 100h i jesu satnice koje san najduze igra ne racunajuci destiny serijal i cod. Jrpg su isto tu oko 100h.
Ali opet se vraca na ono sto non stop govorin cemu igrati nesto sto ti se neigra, proba si neide ides dalje, proba si pustalo te dovidenja idi na drugu. Igrati nesto jer drugi igraju ili eto da je zavris u danasnje vrime kraj tone svega je po meni ludost totalna.
Mene ne drzi vise ona totalna zaluđenost ko kad je izasla ali isto svaki dan natucem par sati i isto svaki dan krenem jedno zavrsim na stotoj stvari. Stvarno cudo od igre.
foggy
Meni vidis Elden koliko god je bio dobar vise mi je pasao stari nacin a ne open world. Nije mi svaki open world smor ali da ih ima ima ih, ja recimo nisan zavrsija Red Dead 2 jer mi je naporan do bola jer nemogu igrati open world bez fast travela i plus sto se tuklo na realnost pa za neku radnju treba 6 tipki stisnuti.
Rjesio san sva 4 dungeona sad nastavljam dalje sa pricom a tu mi je prica bas top i bas me zanima kako ce se zavrsiti