Miro i dost. Za pomoc kad letis prek cijele mape ima i potiona 😃

Nisam stigao previše igrati. Tek sam se jučer spustio na zemlju.

Igra je brutalna a tek sad počinje prava stvar!

Btw nigdje ne mogu vidjeti koliko igram sati? Na BOTW je bilo odmah kad ideš na load.

Zamislite sve ovo samo na Switch 2. Mokri snovi..

resident_evil

Pod load ne piše vrijeme igranja nego trenutno vrijeme. Ako te zanima koliko igraš odi pod svoj profil i tamo piše, ali tek nakon nekoliko dana igranja i ne stoji točna brojka nego približno, npr. više od 10, 20, 100 sati.

Spojite štit sa onim kolicima za rudanje i imate skateboard koji se vozi čak i na tračnicama gdje čak i možete skakati snjime 😂

Jučer sam se gubio u Depthsima, uopće ne kužim čemu služe one plave kapljice. Riješio dole par mini bosseva i dobio opreme. Rasvjetlio malo, ono je aposlutno masivno. Koliko kužim ono je doslovno cijela mapa dupla u tom podzemlju? Tipa onaj dio u nebu je dosta dosta manji.

Mislim da da, nisam previše još istražio, ali trebalo bi tako biti. Kad skočiš dolje točno sve paše s onim gore, čak u neke lokacije moraš kroz podzemlje pa si mapiraš gore gdje želiš izbit i dolje onda na mapi gledaš jesi tam ispod. Bolesnici.

Plave kapljice ni ja pojma nemam čemu služe, al ljepe su.

Podzemlje bi trebalo biti iste veličine kao i površina. Inače, lokcija shrinea gore odgovara lokaciji lightroota dolje, a naziv je obrnut. Što se tiče plavih kapljica, idite u Lookout Landing kod statue u Josha workshop, pa dalje otkrijte sami.

Aaaaa, provjerim danas onda. Nisam apsolutno niš gledao po netu, sam se patim, pa i dalje hrpe toga ne znam šta su 😃 Obavio sam 3. temple, još 1 (valjda). Imao sam dosta tehničkih štucanja u Water templu, stavio bi to kao minus da budemo pošteni. Boss fajt pogotovo, jako puno toga na ekranu i štucalo je ko ludo dosta često. Inače zaštuca kad se teleportiram pa prvih par sec dok ne učita sve, i nekad tu i tam, ali ovo je baš bilo izraženo.

Rešio sam i Lucky Clover questline, mislim da ću prvo sad zadnji temple još sredit, pa se bacit na ove druge main, pa usput brstit šta stignem. Nabavio sam i master sword, lepi je.

kako povecavam energy barove? imam svega 3, al vidim da drugi imaju pun k…

densetsu nasao sam crystrallized charge u the Depths dijelu, i to sasvim slucajno, idem mal istrazit

Prešao prvi dungeon (Wind temple). Moram priznati da sam očekivao malo više jer uglavnom ponavlja koncept Divine Beasta iz prethodnika. No, put do njega je bio prilično napet, a i boss borba je svakako bolja u odnosu na BotW. A dobije se i dobar novi ability koji definitivno pomaže u zračnom kretanju.

Ja još nisam došao ni do jednog od ona 4 lol. Iako sam se uputio na prvi, a sudeći po shrineovima na putu do tamo koji su tutoriali je to i "ispravan" put.

Zasad me smeta jedino jedna sitnica. U prošloj Zeldi je bilo ono neko DLC sedlo koje bi ti teleportalo konja bilo gdje. Sad radi visine ili nečeg drugog konj nemože s menon u neko područje istraživat pa svaki put se moram vraćat do najbliže staje i backtrackat. Baš mi nekad malo ubije flow istraživanja i uopće ne kužim zašto micati takav quality of life dodatak igri.

Pitaj boga koliko sati san utuka u igru, tek jedan dungeon rjesen i nekih 100 shrineova. Mislin da cu sad lagano krenuti na zavrsavanje igre da vidin pricu i onda rjesavanje svega i zajebancija koja ce trajati godinama.

Imas osjecaj da si vidija sve a nisi vidija nista.

Bas se razmisljan koja mi je bolja ova ili prosli nastavak nemogu se odluciti.

Stemam plocice vec 2 dana, pa imam cupat jabuku, pa zid srusit… Nema igre do vikenda

foggy

A dobro imas vrimena odnosno nemas jer igra traje beskonacno🤣🤣🤣

Evo bas prosao jos jedan dungeon, bas mi je prica top i super je posloženo.

Mada nevirujen da cu je bas rjesiti 100% jer ima toliko sidequestova da boli glava. A jos vise me zaboli glava kad upalim ps5 i xbox i vidim koliko je toga doslo i ceka me skinuto i jos koliko toga dolazi auuuu, a maksimalno me zaboli glava kad doden na ps5 i xbox i skuzin da san toliko igra switch da mi je sad normalno da su mi tipke obrnute pa eto stiscem jebeni x za back🤣🤣🤣🤣.

Vjerovatno cu je zavrsiti i onda se ponekad vracati i igrati jer ako cu samo zeldu onda mogu ostale konzole prodati jer nema vrimena za njih.

I volija bi da nisan nedavno opet odigra prvu zeldu jer bi mi vise toga bilo nepoznato

Ja sam na 60+ sati. Prešao jedan dungeon, više od 50 shrineova, priličan broj misija (a ima ih još ohoho), a aktivirao sam i sve tornjeve i otkrio sve glyphove, pa sada imam zna-se-što. No, nemam dojam da igram toliko sati, te isto kao i @Miro, vidio sve, a ništa nisam vidio 😁

Ja sam na nekih 30+ sati i jednostavno me obišlo. Mislim da je to to sto se mene tice i ove igre. Ovo je slican slučaj kao Elden Ring, samo sto sam tamo izdrazo nekih 50ak sati, napravio pauzu od pola godine i onda zavrsio. Valjda me taj open world jednostavno izmori.

Zato evo prelazim opet Resi 4 remake, a skoro ce i SF VI.