Presao Claire kampanju. Atmosfera, glazbena podloga, grafika, pucanje iz vatrenog oruzja, protivnici, leveli pogotovo policijska stanica, sve vrhunski. Treba spomenuti da je Claire pica ipo i razlog sto sam odlucio igrati sa njom, a ne onim poruznitim Leonom. Koji im je k bio da ga tako ujebu nakon re4. Ono sto meni osobno nije po ukusu su boss borbe koje ne da nisu napredovale tamo jos od re4 nego su jos nazadovale. Pucaj u bossa, pa malo trckaraj uokolo, pa se okreni pa pucaj, kad ga stagerujes brzo mu pridji i nasjeckaj ga nozem i tako u krug i tako svaki boss tj jedan te isti hebeni boss. Druga stvar bi bila inventory managment. Meni je tidius stalno misliti sto ponjeti, a sto ne. Znam da to fanovi vole, ali moj prvi resi je bio RE4 i ja sam navikao na onakav inventory sustav, a ne pomaze ni to sto igra ima masu backtrackinga. Mnogima, pogotvo fanovima te mane nece smetati. Drago mi je da su uveli odmah opciju igranja na Hardocore jer je igra i na tom modu lagana, a mogu misliti sta je onda na srednjoj tezini. Meni je osobno RE7 malo draza igra i sumnjam da cu igrati Leon scenarij jer me ceka jos dosta igara za igrati. U svakom slucaju vrlo dobra igra i radujem se RE3 re-imagining-u ili rimejku, sto god da bude na kraju.
bonus pitanje dali je RE2 (2019) rimejk ili reimagining, a sta je onda Shadow of the Colossus (2018) ili Zelda Links Awakening (2019) ako je ovaj jedno ili drugo?