Baš zbog tog razloga što su igre danas zakurac, stariji se vesele remasterima, da se može ponovo odigrati one stare dobre igre. Jebiga, nostalgija na najjače 8)
A ne znam baš. Izjava bi ti držala vodu da je ovo tipa 2013. godina. Iskreno, imam dojam da svjedočimo novom golden ageu gaminga koji je počemo IMO 2017. godine. Odličnih igara na lopate ima, a tako će se i nastaviti. Period me totalno podsjeća na razdoblje od prije 20 godina kad sam smatrao da je gaming na vrhuncu i da se period od 1997. - 2002. više neće nikad ponovit.
Osobno, više bi volio da su najavili neku novu Onimushu ili da je remaster svih nastavaka stavljen, a ne samo prvog, al što je tu je.
S tim da je 2013 bila aposolutno brutalna godina po pitanju igara. Onako izašlo je baš hrpa raznolikih igara, od kojih su GTA V i TLOU van serijska klasa, dok je bio i ostatak dobrih do vrhunskih igara tipa MGR, Rayman Legends, Brothers Tale of Two Sons, Tomb Raider, DmC, Ni No Kuni, Gran Turismo 6, Tearaway, Bioshock Infinite itd. s tim da nisam uključivao sranja poput Beyond: Two Souls, Super Mario 3D World i slično hehe.
S druge strane 2014 je bila apsolutno užasna godina gdje su jedine igre koje su iskakle bile Dragon Age: Inqusition do te mjere da su ljudi brijali kako je to GOTY i Destiny, a realno najbolje igre te godine su bili remasteri GTA V i TLOU lol. Kasnije godine su se malo pobljšale, s tim da je 2016 već značajnije dobrih naslova imala, a period 2017-2018-2019 je i biti će aposlutno brutalan. Pregršt igara bez uključivanja ikakvih remastera i apsolutno vrhunskih igara. Baš dost jebeno razdoblje gaminga.