Onimusha mi jedan od najdražih serijala, ali neke stvari treba pustiti kakve su bile i neka žive u sjećanju.
Onimusha Warlords
fatamorgana Slažem se s tobom. No Onimusha je baš lijepo ostarila i dan danas je fino igriva. Koliko god danas postoji xyz više boljih predstavnika ovog žanra, Onimusha se sasvim solidno drži, čak i za one kojima će ovo biti prvi susret s tom igrom.
Ja bih iskreno najsretniji bio da Capcom izbaci remastere sva 4 dijela, dovoljno je kako su uradili prvi dio iskreno, tek toliko da se igre ne zaborave.
A zamislite samo, ponukani uspjehom remastera, Onimushu 5 ili čak reboot u RE engineu <3
My God.
Drugi dio bih definitivno rado vidio, od prva tri upravo mi je taj najdraži. Warlords je jako dobar, ali koliko se sjećam, igra mi je i na hardu trajala svega par sati.: (
Pa šta ako je kratka? Ne moraju sve igre biti 20+ sati. Samim time je i cijena opravdana od svega $20.
Jbga, ja već imam PS2 original pa mi je neracionalno uzimati i remaster, pogotovo kad je kratka igra.
A jbg, uvijek će biti gusaka poput mene, koji će rado uzeti staru igru u novom ruhu xD
Drugi dio bih definitivno rado vidio, od prva tri upravo mi je taj najdraži. Warlords je jako dobar, ali koliko se sjećam, igra mi je i na hardu trajala svega par sati.: (Oko 3 sata na normal otprilike.
Da, tako nekako.: ) Nastavak, osim što je bio duži, imao je i dijelove s drugim likovima i izgradnjom odnosa sa njima (pa samim time i mogućim igrivim dionicama u igri). Kad se samo sjetim onih prerenderiranih scena...damn, kako je to tada dobro izgledalo (i isto tako se igralo).
Evo rece i tude…
Onimusha: Warlords Remastered | PS5
Veli Samanoske taman posla da će rimejkat ove stare igre. Ali isto tak veli da bi trebali, a ja bi se svakako složio. Jednostavno outdate igra koju sam odigrao s guštom, ali iznenadilo me koliko je sve napredovalo i koliko nas je razmazilo. I još kad se sjetim da je ovo bilo full price back in days Zato sam je i prešao valjda 12 puta, ali sad 2-3 i dosta. Možda ni 2 zapravo
Review: https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/onimusha-warlords-remastered
Znači majko moja mila, tko je radio ovaj challenge treba gorit u njemu.
Imam još Ultimate difficulty run, pa i odradit ću ga. Imam najjače oružje, samo padaju oko mene.
Kojim si autobusom došao?
- Onimušes.
solidmerlin Došao sam pjehe, nije ovo GranD Turismo
A grde li grafike…