Onimusha Warlords - Remaster for PS4, Xbox One, Switch, PC (1/19)

Capcom's classic samurai adventure returns early next year with the same intense sword fights and fixed camera view you remember, plus some new enhancements.

https://youtu.be/8m92n8ptaKA

Updated Features For PS4
Fans of the original game will appreciate the updated features in the PS4 version. Characters, environments, and cinematics have been given a high-definition upgrade, and both the original game’s display and more modern widescreen display are supported. Changing between the two display modes can be done at any time in-game, but certain menus are fixed. A screen scroll feature has been added for widescreen display that allows players to see more of the fixed screens than ever before as the camera now scrolls up and down based on your movement.

This release of Onimusha: Warlords also allows players to move using the analog stick, which should improve movement accuracy and accessibility, especially in a game that is centered around combat. This was the same treatment that Resident Evil and Resident Evil 0 had for their release on PS4. For those who still prefer using the directional inputs like in the original game, that option is also open!

In the original game, Easy Mode was unlocked only after failing a specific battle a set amount of times. In this version, Easy Mode is unlocked from the start of the game for players who may find the adventure too difficult or want to enjoy the story. In Easy Mode, enemies are easier to kill and appear less often. However, you cannot change difficulty once you begin, so select wisely!

We’re excited to bring Onimusha: Warlords to PS4 after the series’ popularity on PS2, so sharpen those swords and be prepared to set foot in a land of samurai and demons. There’s also a new soundtrack inspired by feudal Japan that enhances the immersion even further.

Onimusha: Warlords will be released on January 15, 2019 for MSRP $19.99. In North America, you can pre-order the physical version right now while the digital version will be available at a later date. In Europe, only a digital version is available. Who’s ready to step into the shoes of a samurai?

FUCK YEAH, CAPCOM YOU SWEET BASTARDS.

Zašto ne Remake jebem ih u usta traljava.
Nema veze, ovo uzimam 100% i to vjerojatno pre-order neki. Onimusha u srcu tooooooooo!

20$ samo, znači sića, znate šta vam je raditi ako hoćete da vidite ostale dijelove pa možda i reboot ili nastavak.

Čim bude button za preorder na steamu, uzimam. Moje molitve dugogodišnje su se isplatile nakon svih ovih godina.

Tata se vraća

https://youtu.be/-gJIuPYxVSs

https://youtu.be/3A9QmBelYn4

https://youtu.be/vDQRiMbUFhw

https://youtu.be/v8TVNQcy50s

Samo prvi nastavak? To je razočaravajuće.

WHAAAAAAAAAAAAAAAAT

To znaci da testiraju za mogucu novu igru

DMC, pa ovo. What a time to be alive xD

Capcom je nagod dugogodišnjeg debilizma postao genijalan developer, koji je očigledno shvatio da se isplati slušati što fanovi žele, umjesto da on njima nameče što smatra da bi fanovi htjeli. Iz te "revolucionarne" ideje smo dobili rimejkove RE serijala, odličnu sedmicu, novi DMC koji izgleda bolesno, iako nisam fan serijala te sad Onimushu. Iako za sada ide samo prvi dio, uopće ne sumnjam da će se dobro prodati (pogotovo ako je samo $20 što je smijeh za takvu igretinu) te da će doći na red cijeli serijal, možda čak i novi nastavak.

A moja reakcija na ovu vijest...FAK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE  <3  <3  <3

Daj ne seri daj ne seri daj ne seriiiiiiii

<3 <3 <3

Sssssamanosssukeeeeeeeeeeeee

Nemogu vjerovat što rade :)))))))

Doduše, iskreno, volio bih pravi remake jer borba  izgleda ipak mrvicu zastarjelo za današnje standarde, al ko ga jebe, uzima se čim dođe.

Dino Crisis i Viewtiful Joe uskoro, kroz godinu - dvije, pazite što vam kažem. Dal remake ili remaster, vidjet ćemo, ali dat će ih.

Capcom ide od vrha pa do dna, pa opet prema vrhu.

Početak godine će bit prokleto brutalan.

Edit: hahah, prvo kaj mi je palo na pamet je ona prokleta zagonetka s vodom...majku joj :)

A bokte ja zaboravio na Dino Drisis    Ajme kad tu trilogiju izdaju van, ajme sreće  <3  <3  <3

Inbound 4 maverick da nam kaže kako su remasteri zlo 

Inbound 4 maverick da nam kaže kako su remasteri zlo 
Ma neka samo proba    :

Steta sto je remaster, combat je zastario barem dvije generacije...

K.  viper89  where art thou
Pod hitno treba netko tko će spustiti loptu na zemlju. Ne možemo ovako više. Ni Vajper ne razmišlja racionalno, ide iz teme u temu i radi hype darmar.

Prvo jučer oni frajeri izbace gameplay od skoro sat vremena, danas skrivećki kroz prste gledam ovaj novi Dragon Quest (poslan s neba, kunem vam se), i sad još ti sa ovim. A da ne govorim da igram Shenmue po prvi put u životu, da čekam Yakuzu Kiwami 2 pa da odigram barem koji chapter do DQ-a, da izlazi i ZOE Remaster za koji tjedan (uz milijun drugih stvari)...

20$ samo, znači sića, znate šta vam je raditi ako hoćete da vidite ostale dijelove pa možda i reboot ili nastavak.
!

Steta sto je remaster, combat je zastario barem dvije generacije...
Neka je, uživat ćemo. Ako smo mogli bez beda prelaziti igru prije skoro 20 godina, moći ćemo i sada. Valjda.

Pod hitno treba netko tko će spustiti loptu na zemlju. Ne možemo ovako više. Ni Vajper ne razmišlja racionalno, ide iz teme u temu i radi hype darmar.
Kako stati na loptu kad je Samanosuke u pitanju? Kako?

Jeli moguce? S obzirom nasta ovo lici i kako se ovo igra za danasnje standarde, ocito je da ce samo zagrizeni fanovi ovo igrati, jer svi ostali imaju veliki broj boljih alternativa. Al' drago mi vidjeti ovoliko srece oko nicega...

Capcom je nagod dugogodišnjeg debilizma postao genijalan developer, koji je očigledno shvatio da se isplati slušati što fanovi žele, umjesto da on njima nameče što smatra da bi fanovi htjeli. Iz te "revolucionarne" ideje smo dobili rimejkove RE serijala, odličnu sedmicu
Remake jedinice si dobio jos prije resi4 sto ce reci 2002. godine, tako da ne znam o kakvoj mnozini govoris u ovom kontekstu.

Govorimo o remaku za current gen konzole. I zar fkt, moraš li u svakoj temi posrati igru o kojoj se priča? Veseliš li se ikojoj igri ili samo pljuješ po gamingu non stop?

Napisao si mnozinu, a rimejk keca nije rimejk za nove konzole vec port.

A po kojoj sam to pljuvao, a da nije rimejkm il' remaster? Uostalom imam svoje misljenje,a tebi se ne mora svidjati.

Ma znam da imaš, sve pet, ali brate u ovih par godina tu ne sjećam se da sam jednom vidio da se veseliš nekoj igri, da si oko neke igre uzbuđen. Znam da je gaming danas u kurcu i da su igre postale šrot, ali ono...
Baš zbog tog razloga što su igre danas zakurac, stariji se vesele remasterima, da se može ponovo odigrati one stare dobre igre. Jebiga, nostalgija na najjače  8)

Idi brate u sve i jednu temu sa novim ip-evima ili nastavcima poznatih serijala i navedi mi gdje po njima kenjam i itekako sam izrazio uzbudjenje u mnogima od takvih tema.

Ne moras se kaciti na par mojih fanova kojima sam mrzak i ici njihovima stopama, pogotovo kad nemas valjanih razloga niti mozes podkrijepiti ono sto konstatiras. Opusti se i uzivaj u traileru. Stvarno ne vidim kako ti moj komentar moze pokvariti veselje. Odi u temu Death Stranding i napisi da igra izgleda ko najvece govno i vjerujm mi da me to ne dira ni 1%.