I ovo je idiotizam kolko je lagano, "defend" opcija je posve nepotrebna. Glupo je kaj nemožemo naknadno ubaciti jednu od onih opcija sa početka igre za težinu.
Eh. Da si pročitao moju "recenziju", bio bi spreman na ono što te čeka.
Nemoj puno grindat i stvori si nekakav umjetan balans težine. To je ono što sam ja radio. Mada, postojat će trenuci kad ti ni blizu neće prolaziti
attack - attack - attack. I prebaci kameru borbe na
classic, šta prije. Kad je već lagano, nek bar ima tu šahovsku crtu (kretanje po polju ionako ničemu ne služi).
Ali jebeš cijeli forum trenutno. Živimo u vremenu kad Tuhy sasvim normalno priča o Dragon Questu. Je li ovo najbolja kalendarska godina ovog foruma? Lako moguće.
Po uzoru na Tuhyja, nabavite DQXI. Jedan od najboljih predstavnika JRPG žanra vam je na dohvat ruke, u čemu je uopće problem? A i Dragon Quest XI je najbolja predbožićna - božićna igra, ma šta god vam drugi rekli, ili što god negdje pročitali.
A tebi "trofi kuji" defend ce bit jedan od najbitnijih "skillova", budes vidio xD
Mislimo li na isti trofej, smijao sam se od muke grindajući ga. Pisao sam već kako sam najčešće jeo grožđe igrajući ovu igru, a najviše u tom razdoblju post game grinda. Uništavao me taj
defend proces od 15-20 minuta, da bi mi igra zbog svog glupog RNG-a stvarala obične robote, a ne metal slimeove. Svaki put kad bi se to dogodilo, udario bi prilično jako šakom od stol, grožđe bi svaki put izletilo iz zdjelice.
Simpatična uspomena na simpatičnu igru.