Loki
Ne sumnjam u Niksija. Jedna digresija. Znam ga osobno isli smo u istu osnovnu, doduse ja sam 95 godiste, on je 97. Od malena je Josko u njega ulaga masu, i mali je primjer cistog truda. On nije tip igraca koji ima briljantnu tehniku i nece uzet balun i predriblat trojicu, cetvoricu ko Messi, ali ima nos za gol, nevjerojatnu snagu u trku i nade se na pravom mjestu ( nesto slicnije Ronaldu ).
Trenirao sam balun 6 godina, prvo u Dalmatinca pa nakon toga jedno kratko vrijeme u Hajduka i odustao jednostavno nisam imao volje, tehniku sam imao, fizicki sam trebao nabacit koje kilo da bi bio bolji u duelu, ali ono najvaznije nisam imao volju i tlaka mi je bilo nekad otic na trening. Trenirao sam sa jednim prijateljem iz ulice s kojim sam isao u razred i koji je bio doktor nogometa kako se kaze, osvaja je po turnirima nagrade za najboljeg igraca, ima je kontrolu igre, tehniku, fizicke predispozicije, gradu tijela sve perfektno sa samo 9, 10 godina ali su ga pubertet i izlasci sjebali tako da nije uspio, a iskreno vidali su ga svi u nekim najjacim klubovima od malena. Od njega roditelji su bili dobri sa Joskom tako da sam preko njega imao i dodatne treninge u Aska nedjeljom, inace je ritual bio ponedjeljak-petak treninzi svaki dan, subotom bi bile utakmice, a ned je bila inace free, samo bi mi isli radit kondicijske treninge i mogu rec da je njegov stari od mene monstruma tad stvorio u kondicijskom smislu. Mogao sam marjan cijelom trim stazom i sve skale bez problema otrcat, danas ni priblizno tome nemogu, jedino je tehnika ostala, jbg gaming i trofeji uzeli danak haha. Gledao sam Niksija i kad bi igrao utakmice neke, postojala je nekolicina igraca koji su tehnicki bili potkovaniji, ali on je trenirao vise nego svi ostali i na kraju od svih njih uspio. Jednostavno Josko je od pocetka zna kakav je on tip igraca i kakve kvalitete posjeduje Nikola i radia je na eksplozivnosti, snazi i kondiciji, zato uz jaku volju uspio je i poptuno zasluzeno. On je lik koji ne odustaje, a takvima je samo nebo granica.