Spasio nas sudac crvenim, uništio momentum Poljacima. 😃

Sva sreca na nadolazecim plavim lavovima…

mjesec kasnije

Ko prolazi ako ovako ostane? Skoti imaju jednak broj bodova jednaku gol razliku i u medusobnim omjerima smo 1:1

zasad nas poljaci spasavaju

Bilo je tih par stativa, prvi gol Gvardiola nakon milimetarskog zaleđa i promašaji Budimira za kojima se može žaliti, ali sveukupno po igri moramo biti zadovoljni rezultatom i prolaskom u četvrtfinale LN. Nadam se da će se neki naši još dići u formi.

Zero Ne seri, rutinski prolaz.

Pijan sam, koga bolii kurac

prvo i drugo poluvrijeme dan i noć. Zašto da se branimo ako možemo igrati kao što smo igrali u drugom poluvremenu i to na domaćem terenu, to mi nikad neće bit jasno. Draže nam je sve na guz, i svaka čast livakoviću na obrani kod udarca mendesa, tu bi se raspali da je to ušlo. Dajte nam švabe za playoff

We're so fucked.😆 Da je bilo koja druga repka rekao bih da imamo bolje izglede. Nadam se da će barem nogirati Mbappea zbog nesuglasica s trenerom. I barem naši mogu igrati rasterećeno.

Zero barem se neću razočarati, jer očekujem da izgubimo. Kod svakog drugog protivnika bi imao neke nade na prolaz, pa ako izgubimo, bilo bi bolno.

3 mjeseci kasnije
      mjesec kasnije

Sastav danas sa Francuskom:

Neki su u stvarno dobroj formi (Budimir, Perišić) i nadam se da će se to vidjeti i na terenu.

Zero Neki su u stvarno dobroj formi (Budimir, Perišić) i nadam se da će se to vidjeti i na terenu.

Jesu ali ono sto san ima cuti (di sto kako necu reci) i jedna i druga ekipa žele izgubiti.

Baš me zanima na sto ce to liciti vecera

Miro U tom slučaju, neka bolji izgubi!

Perišić gospodar Poljuda.