Da, bio sam u krivu, ovo je odlično
Obrambeno top stojimo, sve je zatvoreno, potpuna kontrola. Van izlazimo bez problema, šteta za one 2,3 kontre.
Bit će ovo dobar turnir
Da, bio sam u krivu, ovo je odlično
Obrambeno top stojimo, sve je zatvoreno, potpuna kontrola. Van izlazimo bez problema, šteta za one 2,3 kontre.
Bit će ovo dobar turnir
Gvardiol najbolji igrač obrane i napade. Kramarić i Budimir dobri za ići okopavat rasadu.
Bome, danas im se nema kaj prigovarat, i više su nego dobri. Jest da je prijateljska, al tečna, brza i konkretna igra. Joško genijalan, Kramarića spalit.
Puno sreće što oni u napadu većinom nisu bili konkretni, dobar Livi, poklonjen jedanaesterac…ali konačno da smo pobijedili Portugal, pa makar i u prijateljskoj. Sučić velik talent i vjerojatno nasljednik Modrića, ali jebemu, onakve prilike se moraju realizirati.
Kako god, ove pripreme su bile dobar zalog da opet puno očekujemo kada stvari postanu ozbiljne na prvenstvu. Možda i bolje što imamo tešku skupinu, da odmah padne u vodu "lako ćemo". Kao što nova pjesma za repku kaže "najbolji kad je najteže"…trebao bi biti užitak za gledati Euro.
Ostaje Dalić.
Nisam zadovoljan, poštujem ga, cijenim i volim kao osobu i zahvalan za sve što je napravio, ali ipak treba nove krvi.
Ako već sam ne želi otići, treba mu se HNS zahvaliti i doviđenja, ali eto.
Nema šanse da mu Kustić da otkaz
Dalić će otići kad on bude htio, što je pizdarija sama po sebi, a pogotovo kad je u pitanju netko s ovakvim egom
Treći put nas posrati na svjetskom neće sigurno, ako ostane očekujem slično kao što je i na ovom Euru bilo.
Vjerujem da će napraviti rez, sam je o tome pričao da je nužno.
Meni je drago da ostaje. Ne vjerujem da ću doživjeti trofejnijeg i sposobnijeg trenera HR dok sam živ. Slobodno vi to pripisujte ovoj generaciji, ali kad se sjetim tko je sve vidio reprezentaciju, Dalić je čudo i treba mu posthumno dati i spomenik i pokoju ulicu po gradovima.
Ova jučer emisija s Dalićem je bila uvreda za mozak u najblažem obliku, a degutantno milovanje ega u najgorem.
Frajer se predstavio kao mesija koji je ujedinio narod zadnje 6. godine, samo on je zaslužan što ju ljudi gledaju i prate. 1996., 1998. i medalja ne postoje, na ostalim natjecanjima prazni stadioni.
U prvoj rečenici otvori emisiju s preuzimanjem odgovornosti za sve, da bi sljedećih sat vremena svi bili krivi osim njega, pobacao pola igrača pod bus, počevši s Gvardiolom.
Taktičke odluke i rezoni za odluke bolje da ne spominjem.
Tuga
Od dresa hrvatske nogometne reprezentacije oprašta se Domagoj Vida.
Ode i Brozović.
Propustio savršenu priliku da odigra još jednu i napiše kako je uvijek davao 99%.
Hvala mu na svemu što je dao za reprezentaciju, ali trebao je otići prije europskog prvenstva. Vidilo se iz aviona da nije na nivou otkad je otišao u saudijsku arabiju.
Perišić
Zašto piše Hajduk? On nema veze s tim klubom.
Vjerojatni sastav za večeras protiv Portugala u LN:
Dalić : "Uvijek je cilj rezultat, ali moramo iskušati neke sisteme igre. Pokušat ćemo dati šansu brojnim igračima. Ali primarni cilj je rezultat. Htio bih da osvojimo skupinu, da budemo što bolji kako bismo imali dobar ždrijeb.
Kod nas je puno upitnika zbog dosta ozljeda. Nakon dva dobra treninga vidjet ćemo kako će to izgledati sutra. Pokušat ćemo dati svoj maksimum protiv velikog protivnika. Počinje nova borba za nas i novo slaganje. Moramo posložiti sve, ali ne možemo to na brzinu. Pokušat ćemo sutra jedan sistem, u Osijeku drugi, pa ćemo vidjeti gdje smo."
Znači propisno se treba pomoliti bogu dragom.
Do kad cemo igrati akcije kod kornera?
Niti jednom im nije proslo.
Nikad a ni onda
Ni kapetan Perišić nas nije uspio spasiti.: ( Bojao sam se potopa, ali još je ok i ispalo.
Vrhunski gol Luke par sati prije 39 rođendana. Moglo je biti i uvjerljivije (i moralo bi) s obzirom da je 1:0 najgori rezultat za cijelu utakmicu. Sve u svemu iz ove dvije utakmice možemo biti zadovoljni, meni osobno više zbog Matanovića koji pokazuje da smo izgleda konačno opet dobili pravu visoku igračinu kao što je bio Mandžo, posebno zato jer bi to trebalo značiti i veći fokus na okomitost i konkretne nabace. Brzina na bokovima već dugo vremena nije nešto što možemo forsirati protiv jačih ekipa.
I onda pročitam neki dan glupost da su u Hajduku 2 najbolja igrača lige.
Koji k…ako se ovako nastavi protiv Poljske bit će preko 10 golova. A protiv Škotske stvar spasio VAR.
Imam filing da ćemo popiti barem jedan gol za kraj i izgubljenu utakmicu i to negdje u petoj minuti nadoknade. Onako za šlag na kraju. A krenulo je tako dobro.
Edit: Dobro je.
Luda tekma
Spasio nas sudac crvenim, uništio momentum Poljacima.
Sva sreca na nadolazecim plavim lavovima…
Ko prolazi ako ovako ostane? Skoti imaju jednak broj bodova jednaku gol razliku i u medusobnim omjerima smo 1:1
zasad nas poljaci spasavaju
Bilo je tih par stativa, prvi gol Gvardiola nakon milimetarskog zaleđa i promašaji Budimira za kojima se može žaliti, ali sveukupno po igri moramo biti zadovoljni rezultatom i prolaskom u četvrtfinale LN. Nadam se da će se neki naši još dići u formi.
Pijan sam, koga bolii kurac