Da, bio sam u krivu, ovo je odlično

Obrambeno top stojimo, sve je zatvoreno, potpuna kontrola. Van izlazimo bez problema, šteta za one 2,3 kontre.

Bit će ovo dobar turnir

Gvardiol najbolji igrač obrane i napade. Kramarić i Budimir dobri za ići okopavat rasadu.

Bome, danas im se nema kaj prigovarat, i više su nego dobri. Jest da je prijateljska, al tečna, brza i konkretna igra. Joško genijalan, Kramarića spalit.

Puno sreće što oni u napadu većinom nisu bili konkretni, dobar Livi, poklonjen jedanaesterac…ali konačno da smo pobijedili Portugal, pa makar i u prijateljskoj. Sučić velik talent i vjerojatno nasljednik Modrića, ali jebemu, onakve prilike se moraju realizirati.

Kako god, ove pripreme su bile dobar zalog da opet puno očekujemo kada stvari postanu ozbiljne na prvenstvu. Možda i bolje što imamo tešku skupinu, da odmah padne u vodu "lako ćemo". Kao što nova pjesma za repku kaže "najbolji kad je najteže"…trebao bi biti užitak za gledati Euro.

18 dana kasnije

Ostaje Dalić.

Nisam zadovoljan, poštujem ga, cijenim i volim kao osobu i zahvalan za sve što je napravio, ali ipak treba nove krvi.

Ako već sam ne želi otići, treba mu se HNS zahvaliti i doviđenja, ali eto.

Nema šanse da mu Kustić da otkaz

Dalić će otići kad on bude htio, što je pizdarija sama po sebi, a pogotovo kad je u pitanju netko s ovakvim egom

Treći put nas posrati na svjetskom neće sigurno, ako ostane očekujem slično kao što je i na ovom Euru bilo.

Vjerujem da će napraviti rez, sam je o tome pričao da je nužno.

Meni je drago da ostaje. Ne vjerujem da ću doživjeti trofejnijeg i sposobnijeg trenera HR dok sam živ. Slobodno vi to pripisujte ovoj generaciji, ali kad se sjetim tko je sve vidio reprezentaciju, Dalić je čudo i treba mu posthumno dati i spomenik i pokoju ulicu po gradovima.

Ova jučer emisija s Dalićem je bila uvreda za mozak u najblažem obliku, a degutantno milovanje ega u najgorem.

Frajer se predstavio kao mesija koji je ujedinio narod zadnje 6. godine, samo on je zaslužan što ju ljudi gledaju i prate. 1996., 1998. i medalja ne postoje, na ostalim natjecanjima prazni stadioni.

U prvoj rečenici otvori emisiju s preuzimanjem odgovornosti za sve, da bi sljedećih sat vremena svi bili krivi osim njega, pobacao pola igrača pod bus, počevši s Gvardiolom.

Taktičke odluke i rezoni za odluke bolje da ne spominjem.

Tuga

23 dana kasnije

Od dresa hrvatske nogometne reprezentacije oprašta se Domagoj Vida.

24 dana kasnije

Ode i Brozović.

Propustio savršenu priliku da odigra još jednu i napiše kako je uvijek davao 99%.

Hvala mu na svemu što je dao za reprezentaciju, ali trebao je otići prije europskog prvenstva. Vidilo se iz aviona da nije na nivou otkad je otišao u saudijsku arabiju.

4 dana kasnije

Zašto piše Hajduk? On nema veze s tim klubom.

Brijac šta bi s njim? Ne mogu na Index s posla 😃

Aaaa zvao ga je u repku….