mjesec kasnije

Znam da nikad nikome novi dres nije lijep, treba privikavanja itd, ali ovaj je stvarno odvratan

Fenix Ali je zato predivna ova Mazda CX60 s Homura opremom u Soul Red boji iza njih.

Plavi je super, prvi je koma. Volio bi osobno da adidas radi dres za repku, bas bi volio vidjet njihov dizajn s kockicama.

Najbolji ikad je bio onaj iz 96 god i prvi i rezervni…bar meni

Garrus_V Adidas ima najgore dizajne pogotovo ako im nisi DFB ili Bayern uz to ni kvaliteta robe im nije bajna, suska se da bi Hajduk triba preci na Adidas al to nikako nebi volio Puma bi bila najbolji izbor pogotovo za odjecu van terena.

Macron je isto poprilicno los sta se tice kvalitete…

escoban ha neznam, sve je to subjektivno. Kupujem dosta sportske odjece i ne znam meni osobno se cini da su mi Adidas stvari kvalitetnije od Nike-a, druge ne mogu ocijeniti jer nemam trenutno nista od ostalih sportskih brandova.

ma dobri su 🙂 plavi je zakon.. ali ni ovaj nije loš bar meni.. baš sam pogledo video i izgleda top ( bolje nego na slikama 😃 )

Meni se sviđaju oba…a najljepši ikad mi je onaj crni da prošlog eura taj je top

Miro Under Armour mi je onako malo i previse sportski, ono za ljude koji se bas bave sportom. Isao sam nekoliko puta u njihovu outlet trgovinu kod mene u blizini ali sta ja znam svaki put kad bi mi se nesto svidjalo bio bi mi prevelik omjer poliestera naspram pamuka.

Fenix Znam da nikad nikome novi dres nije lijep, treba privikavanja itd, ali ovaj je stvarno odvratan

Slažem se, baš djeluje kao loša kineska kopija koja se prodaje usputno kod tetat na placu pokraj ličkog krumpira. Skroz uništavaju imidž s ovakvim varijacijama koje toliko odstupaju od originala. Podjeća na razdoblje 92-94 kada smo imali uvjerljivo najgore dresove:

2008-2009 je nekako po meni bila vrhunac s ovim:

8 dana kasnije

Ne znam hoćemo na kraju dobiti Egipat (trebali bi), ali ovaj prijateljski turnir osim isprobavanja igrača i nije baš naše najbolje izdanje. Super gol Vlasica, ali onaj promašaj Petkovića je…🙈

Edit: kakvo glavometanje u drugom poluvremenu na kraju za 4:2.

2 mjeseci kasnije

Ne kužim kemijanja s obranom. Gvardiol na beku je glupost, gubimo najboljeg stopera, a ne dobijamo ništa. Zašto Erlić klupa?

Nije glupost, jednostavno za tu poziciju nema boljeg rješenja I tu bi trebao ponuditi daleko više nego na stoperskoj.

Inače konačno da nam je za početak sudac naklonjen. Jer ono nije bilo za penal.🙃