Hrvatska nogometna reprezentacija
Nakon Jarnijevog odlaska s klupe, Hrvatska osvojila prvo mjesto na turniru
- Uređivano
Plavi je super, prvi je koma. Volio bi osobno da adidas radi dres za repku, bas bi volio vidjet njihov dizajn s kockicama.
Najbolji ikad je bio onaj iz 96 god i prvi i rezervni…bar meni
ma dobri su plavi je zakon.. ali ni ovaj nije loš bar meni.. baš sam pogledo video i izgleda top ( bolje nego na slikama
)
Meni se sviđaju oba…a najljepši ikad mi je onaj crni da prošlog eura taj je top
Fenix Znam da nikad nikome novi dres nije lijep, treba privikavanja itd, ali ovaj je stvarno odvratan
Slažem se, baš djeluje kao loša kineska kopija koja se prodaje usputno kod tetat na placu pokraj ličkog krumpira. Skroz uništavaju imidž s ovakvim varijacijama koje toliko odstupaju od originala. Podjeća na razdoblje 92-94 kada smo imali uvjerljivo najgore dresove:
2008-2009 je nekako po meni bila vrhunac s ovim:
- Uređivano
Ne znam hoćemo na kraju dobiti Egipat (trebali bi), ali ovaj prijateljski turnir osim isprobavanja igrača i nije baš naše najbolje izdanje. Super gol Vlasica, ali onaj promašaj Petkovića je…
Edit: kakvo glavometanje u drugom poluvremenu na kraju za 4:2.
Ne kužim kemijanja s obranom. Gvardiol na beku je glupost, gubimo najboljeg stopera, a ne dobijamo ništa. Zašto Erlić klupa?
Nije glupost, jednostavno za tu poziciju nema boljeg rješenja I tu bi trebao ponuditi daleko više nego na stoperskoj.
Inače konačno da nam je za početak sudac naklonjen. Jer ono nije bilo za penal.
ThomasAAnderson Dobivamo da nemamo Sosu (ili Barišića) na terenu.