Hrvatska - Lovren - 4 : 1
Hrvatska nogometna reprezentacija
Ovi Grci su očajni.
Slabe obe obrane.
Ajmo ne pohvalit repku na ovakvoj igri... :(
Sokiran sam koliko su Grci losa momcad, nije mi jasno na koju foru su oni dosli do playoffa. Vidim da su imali otpad od grupe, ali jebote.
Što god da mislili o nama, Grčka nema što tražiti na svjetskom. Poprilično sam siguran da bi ih u skupini dobila i Panama koju predvodi prošlogodišnji igrač RNK Splita Abdiel Arroyo.
Ajmo ne pohvalit repku na ovakvoj igri... :(Pa odradili su posao...Grčka nije kvalitetna.
Lovren je bio loš...baš loš.
A od 70. min smo počeli padati...
Ima tu još posla.
2. gol nas je bio iz zaledja. Di je tu postenje.
Nije bilo zalede, pogledaj malo bolje. Super odraden poso, nas ali i Svicarske.
jbg svako vidi ono šta mu odgovara.....meni je sviđa kako je repka odigrala zadnje dvije utakmice i nadam se da će se kvalificirati na SP.....nekako se nemogu zamisliti ljeto gdje pol svijeta bruji o nogometu a ja da nemam za kog navijati....nemoraju ostavriti neki razultat, nemoraju čak ni skupinu proći, meni je dosta da ja imam 10 dana za kog navijati, popit pivo i pratit nogomet malo....
Bilo koje prvenstvo bez nasih je mrtvo prvenstvo. Uopce ne bi imo dojam da se nes igra.
Nekakav stream kanal?
Hrt1
Raadi samo na podrucju Hrvatske, ima tko kakav drugi link?
"HNS je u ovom svojem mandatu uprihodio više od 200 milijuna kuna. Većinu toga troše samo na sebe, odnosno na nagrade igračima, svoje plaće i slično. Pa 38 milijuna kuna troše na mobitele, poštanske usluge i prijevoz, a 48 milijuna kuna na intelektualne usluge. Znam da tamo fali intelekta, ali što je previše, previše je."
josko jelicic
Hm; prvo da spomenem kako mi se napokon poztivine stvari dešavaju oko reprezentacije koju sam prije nekog normalnog vremena počeo izbjegavat, bojkotirat i željet joj neuspijeh. Napokon imamo čovjeka koji se neda zajebavat i koji neće pušit mafijaške podvale i naređenja! Napokon dečki ne sabotiraju sebe i svog izbornika i dres, što mi nekako vraća želju da ponovno pratim repku s nestrpljenjem. Tko god kaže da smo jučer igrali jako loše u pravu je. To jučer nije bila dobra igra, ali imperativ je ostvaren. Cilj je bio ne primit gol i bez drame privest ovu utakmicu kraju. Uz to protiv grka pokušat završiti utakmicu bez ozljeđenih i to smo uspijeli. Dvije stvari koje smo morali napravit napravili smo. Dečkima svaka čast, jer nije lako igrat protiv ovakvih šupaka kakvi su grci, a to mislim i općenito kao o naciji. Nebih im puno prigovarao radi loše utakmice, jer su takve tekme najgore. Grub protivnik, koji je tehnički jako osakačen, pa sve nadoknađuje agresivnošću i granitnom brzom obranom. Veselim se napokon izborničkom ciklusu; samo da se nešto ne izjalovi i da Zlatku ne naprave, kak su srbi iditoi napravili svojem izborniku.
Verbalna komunikacija izbornika i igrača nakon utakmice već dugi niz godina nije bila na nivou na kojem je bila sinoć nakon Grčke. Ostao sam paf moram priznati. Dalićev potpis se jasno vidio na sve tri utakmice. Onako kako je htio odigrati svaku od te tri utakmice je i odigrao. Jučer se radilo o teškoj igri na nulu i to je ok, nije bilo razloga za išta više od toga jer su Grci realno kurac od ekipe.
Odnos između igrača se čini sada puno bolji, odnos izbornik - igrači je nemjerljivo bolji i mišljenja sam da Dalić čak zna što radi i da zaslužuje voditi reprezentaciju nakon što je vadio kestenje iz vatre.
Još da se HNS očisti...
Hm; prvo da spomenem kako mi se napokon poztivine stvari dešavaju oko reprezentacije koju sam prije nekog normalnog vremena počeo izbjegavat, bojkotirat i željet joj neuspijeh. Napokon imamo čovjeka koji se neda zajebavat i koji neće pušit mafijaške podvale i naređenja! Napokon dečki ne sabotiraju sebe i svog izbornika i dres, što mi nekako vraća želju da ponovno pratim repku s nestrpljenjem. Tko god kaže da smo jučer igrali jako loše u pravu je. To jučer nije bila dobra igra, ali imperativ je ostvaren. Cilj je bio ne primit gol i bez drame privest ovu utakmicu kraju. Uz to protiv grka pokušat završiti utakmicu bez ozljeđenih i to smo uspijeli. Dvije stvari koje smo morali napravit napravili smo. Dečkima svaka čast, jer nije lako igrat protiv ovakvih šupaka kakvi su grci, a to mislim i općenito kao o naciji. Nebih im puno prigovarao radi loše utakmice, jer su takve tekme najgore. Grub protivnik, koji je tehnički jako osakačen, pa sve nadoknađuje agresivnošću i granitnom brzom obranom. Veselim se napokon izborničkom ciklusu; samo da se nešto ne izjalovi i da Zlatku ne naprave, kak su srbi iditoi napravili svojem izborniku.Eto sto je potrebno, 1 dobra utakmica protiv raspale Grcke, bunker u uzvratu, i sve je super i u redu.
Imamo izbornika koji se nece dati zajebavati i pusiti mafijaske podvale i naredenja, a ova slika ne postoji.

I sam sam znao da ovo malo atmosfere koja se stvorila oko reprezentacije u kojoj se pocelo mrvica odgovornosti traziti i suludo sam se nadao da bi se moglo nesto pokrenuti protiv Mamica i Sukera, ali sam bio izrazito naivan, i ljudima su vise smetali losi rezultati nego mafijasi.
Plasirali smo se na svjetsko i klobuci, navijacki kupus i Žuja je zakon ce kao svakog ljeta zariti i paliti.
A narod zaboravlja sve kao i kapetan im reprezentacije.
Zakaj se uzrujavas oko ovaca ?
Najzalosnije je kaj je cole nekoc bio na tribini...