Cratos a najbolje bi bilo biti zbediran i samo pratiti i pljuvati po svemu šta u ovoj državi nevalja (a u ovoj državni nevalja i nefunkcionira i puno više i korisnije od tog jebenog nogometa pa ne vidim da se tu vodi neka velika bitka da se promijeni) i još nešto...jel ti zbilja misliš da bi se riješili šukera & mamića da se nismo kvalificirali na SP? jel ti zbilja misliš da ćemo se riješiti korupcije u nogometu kad šuker & mamić odu?
Ne, ali Hrvati su nebrojeno puta dokazali da su sljam od ljudi i da se nekoga moze srusiti samo kada sve krene po zlu, i kada ga pocnu svi sutirati, dok kada su na vrhu moci onda im nista ne smeta.
Uzmi Sanadera za primjer, covjek je jedan od najvecih izdajica u povijesti drzave, a 2007 kada su bile najvece stope rasta pola drzave je klicalo njegovo ime. Oni koji su ukazivali na neke nepravilnosti su bili proglasivani mrziteljima Hrvatske, itd (jel ti poznato to mozda? Kako je predsjednica drzave nazvala navijace koji su prekinuli tekmu prosle god?)
Da nije bilo one krize i ekonomskog kolapsa godinu kasnije, ja sam uvjeren da bi Dr. Ivo nastavio zariti i paliti, krale bi se stotine milijuna, a narod bi odusevljeno nastavljao podrzavati Ivu, jer eto, rastu im place, pa moze i sebi koju kunu ukrasti.
Kada je dosla recesija, odjednom su svi kakti progledali i isti oni koji su ga najvise podrzavali su postali odjednom najveci mrzitelji njega. Ista shema jedino moze srusiti i Mamica, neki veliki negativni rezultat i okretanje javnosti protiv njega.
fino ti kad budu sljedeći izbori odi glasat ali ne za hdzsdp (isto vrijedi i za njihove koalicije jer to je sve isti kurac) pa će možda i biti pomaka, čak i većeg nego šta tu po forumu kačiš grčke zastave ili šta ti ja znam šta sve ne........
Ne znam jel se vise zajebavas ili ne, u jednom trenu govoris zasto ne pokusam nesto napraviti glasom protiv sdphdz, a istovremeno podrzavas ovakvu mafijasku reprezentaciju, i indirektno svu tu kliku koja unistava drzavu. Zbog ljudi kao sto si ti kojima nesto ne smeta i jest Bandic pobijedio na izborima sa 20% glasova cijelog grada (jer eto, logika je da njihov glas ne moze nista promijeniti), i zbog takvih kao ti se zadnjih 25 godina na vlasti izmjenjuju kriminalci.
Nastavi zivjeti u uvjerenju da je to samo problem jednog Mamica, i da se to ne veze na druge strane drustva, pa onda ko tele pljuj po ubojici Horvatincicu, a istovremeno podrzavaj repkicu.
Ako ne prepoznajes na slici, nalazi se Zdravkec, Tomo sinkopa Horvatincic i Lovric, procelnik gradske uprave i desna ruka Bandica, koja je umijesana u sve moguce afere, i koja je unistila Cibona napravivsi 40 mil kn duga.
Mi smo valjda jedina nacija na kugli zemaljskoj koja za gradonacelnika glavnog grada moze izabrati osobu protiv koje se trenutno vodi postupak zbog utaje 20 mil. kn poreza. Ali eto, Bandic je simpatican jer on dijeli grah i prodaje s kumicama, pa moze malo krasti.
Necu dalje jer sam otisao u teski offtopic, a i vjerujem da se vecini ovo ne cita uopce.