Sorcerer za puno. Vjerojatno nikad vise. Super Metroid nisam naravno sa PlayAsia narucio.

prayer nije me pukla nista carina, postarina 10€. Cesto narucujem preko eBay iz japana, pa cak i iz USA. Dosad nikad carina. Jebeni PlayAsia nabija carinu i jos salju pola godine. Izbjegavajte to smece. Ja sam u DE, ne znam kako funkcionira u HR.

Iz Japana mi stigne za nekih tjedan dana, tako otprilike i iz USA.

6 dana kasnije

Super Mario 3D All Stars - s obzirom da je nenormalni Nintendo odlucio maknuti igru sa eShopa nakon 31. ovog mjeseca, bio sam primoran uzeti igru po punoj cjeni.

15 dana kasnije
mjesec kasnije

Stigo tata (ili brat sad) Nier <3

P.S. ima i drugaciji kover s druge strane

5 dana kasnije
6 dana kasnije

prayer

Rekoh bi da vrijedi, ono sto mi fali je Art Book :/ , onda ne bi imao nikakve zamjerke.

Al kakvi su inace njihovi ce-i (FF XV bio 200+ eura s poštarinom, baland wonderlands skoro 150 eura, MARVEL'S AVENGERS kao i Tomb Raider isto bliže 200 eura 🤣) , ovo je super.

Ali da me pitas da li je bolji ce od Automate onda bi rekao da automata ipak po meni ima ljepsi CE.

sve tri za 49€, nije lose.

Nema teme pa cu ovde, nisam ocekivao da ce Subnautica biti ovako dobra i zarazna igra. Da nije bilo besplatnog poklona od Sonija ne bih je ni uzeo u razmatranje.
Delovala je konfuzno i smaracki u pocetku, međutim kada se malo upoznas sa mehanikom krecu mnogo dobre stvari.
Preporuka, sad cu morati i nastavak da odigram.

Nisam kupio, ali me sad uhvatila želja za pametnim satom.
    Nećkam se između Amazfit GTR 2 i OP Watcha. Cijena je skroz pristojna. Iako je Huawei GT2 pro ljepši i ima safirno staklo i sve, ova 2 su 40% jeftinija.

Tzereen Uživo je amazfit totalni jeftikaner i huawei je jedan nivo iznad. Također huawei ti ima bolje riješen softver. A to su jako bitne stvari kod pametnog sata.

E da i najbitnije sam ti zaboravio napisati,sve te amazfit čuke ti imaju velikih problema sa gpsom, pogotovo gtr jedinica, dvojka je nešto poboljšana ali je to i dalje daleko od razine jednog huaweia ili samsunga...a meni je to osobno dosta bitno.

Tako da eto ima više stvari tu...