Napokon našao.

Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk

5 dana kasnije

Solid Snake  imam isto taj CE, al mi zao izvadit sve iz kutije ahaha

Ja nisam mogao izdržati ni 5 minuta, morao sam na poslu kidati omot

Baš sam pričao drugu viper89 -u, naletilo mi ekstra povoljno i nekako je bio jedan od onih trenutaka kad znam da sam duže čekao da bi nestalo i da bih se kajao što nisam nabavio (isto kao jednom što mi je ispred nosa nestao Dark Souls 2 kipić).

A ovdje pored figure dođe steelbook, win win.   Još kad bih mogao nekako prodati svoj stari Uncharted 4 (ili zamijeniti za Lost Legacy) bilo bi fantastično.

Inače jako dobra kvaliteta figure, sturdy. Patnja je bila dok nisam sve otpakirao, što znači da je bilo dobro zaštićeno. Skroz zadovoljan :)

moj ce primjerak doci tek u ponedjeljak....hebem ti amazon :(

^^
Uf, i Taito podloga za miša. Naisu.

(no joke, volim Taito)

Kvešćn! (ipak sam ja njub za takve stvari)
Da li se kod tih tipkovnica koje svijetle može podesiti jačina? Znači, ako smatramo da je ''preblještavo'' sa smanjimo itd.?

Na većini (jeftinijih) možeš mijenjati samo boju. Što je isto ok. Recimo kod mene je 99% vremena uključena tamnoplava boja. Zelena mi je isto ok, dok svijetloplava baš dosta isijava i mislim da je intenzitetom jača. Fiksno osvjetljenje i nije tako loše  (tješim se: p).

Imam Hermes lite mehaničku tipkovnicu, (cca 500 kn) koja svijetli samo crveno no ima tri jačine osvjetljenja, (četiri ako ćemo ubrojit i opciju isključeno) te pulsirajuću...

Zato jer backlog od desetak igara na PS4 i par stotina na PC nije dovoljan 

400 hrvatskih novaca. 6 digitalnih igri, 250 GB, skoro nov... nije puno, jel?

Možda je malo više ako uračunam i ovo 

Bilo ti je i vrijeme, kolega.

https://www.youtube.com/watch?v=suOoYogz_f0

Je bome jedva cekam zaigrat. Sad me taman uhvatilo neko zasicenje, odjebao sam GTA i Horizon, ovo mi se sad bas igra.

Sad me taman uhvatilo neko zasicenje, odjebao sam GTA i Horizon
https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=MYjSXBoqSIQ

;P

ovo mi se sad bas igra.
!

Ne znaš ni sam koliko mi je drago šta si je baš ti napokon nabavio. Nema sumnje da ćeš ti znati uživati u svakoj sekundi provedenoj u ovoj igri. Piši nam tamo u temi kako ti prolaze dani u Shujinu, jednom kad je kreneš. ;D

5 dana kasnije

Super steel. Steta samo sto vise nije kompletna verzija :

Šta mi fali još i koliko treba love da upgradeam se na steamu? :-D

ovaj novi GOTY sadrzaj, patient zero bonus kampanja i ostali outfiti mislim da je 15-20 eura, pojavit ce ti se u dodacima kad je dodas na acc pa vidis kolko je tocno

Krepale su mi Astro slušalice, no kako su još bile pod jamstvo sam si uzeo nove. Uz njih uzeo i Scuf Impact controller na kojeg me je Weky upozorio te njemu hvala za rupu u novčaniku 

Jel bar 200 Eura lol?

Nije igra ali je hardware. Treba pročitati sve što me zanima a toga ima puno, samo ne u lokalnoj knjižnici.

Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk

Jel bar 200 Eura lol?
I kolekcionarske.

Jel bar 200 Eura lol?
Ispalo €190 plus poštarinu, jer je free tek preko €200. No našao discount code na random YT kanalu lika koji je pričao o njima te me s popustom došlo oko €180 cca. No uzeo I dodatne gljive, tako da je manje više okruglo €200. Ali moram priznat da vrijedi, odličan komad hardvera.

Story driven indie hide & seek horor inspiriran Silent Hill, Clock Tower 3 i sličnim igrama...

Uzeo sam na steamu Bioshock Infinite i Quake 3 + Team Arena pack.

Arrival DLC za Mass Effect 2, lol (PS3)
Digimon Story: Cyber Sleuth (Vita)

Veigue ME2, vrijedan svake minute.

Čru, makar mi je jedinica najdraža (valjda zbog toga jer se upoznaješ sa ekipom i svijetom, plus Saren), unatoč onim nekim iritantnim bugovima.
Dvojka je tehnički najbolja u serijalu, jelte. Pragia mi je definitivno najdraža lokacija u serijalu. Dobra ekipa, ali Miranda mi užasno ide na k***c.

Već sam dobio platinu u dvojci, ali ju planiram opet zaigrati u skojoj budućnosti (zapravo cijelu trilogiju, ne samo ME2), a želim probati i taj DLC i osvojiti još tih par trofeja (mislim da na Arrival otpada 3 trofeja, plus još jedan iz Zaeed DLC-a).

4 dana kasnije

Naručio Black Ops 2 za PS3, Everybody's Golf za PS4 i Final Fantasy XII: The Zodiac Age za PS4.

Sve više igara na polici, a vremena za igranje sve manje. S tim da trenutno igrao Dragon Age: Inquisition i Horizon: Zero Dawn koji će mi ispunjavati većinu gaming vremena sljedećih mjeseci.