Napokon našao.

Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk

5 dana kasnije

Solid Snake  imam isto taj CE, al mi zao izvadit sve iz kutije ahaha

Ja nisam mogao izdržati ni 5 minuta, morao sam na poslu kidati omot

Baš sam pričao drugu viper89 -u, naletilo mi ekstra povoljno i nekako je bio jedan od onih trenutaka kad znam da sam duže čekao da bi nestalo i da bih se kajao što nisam nabavio (isto kao jednom što mi je ispred nosa nestao Dark Souls 2 kipić).

A ovdje pored figure dođe steelbook, win win.   Još kad bih mogao nekako prodati svoj stari Uncharted 4 (ili zamijeniti za Lost Legacy) bilo bi fantastično.

Inače jako dobra kvaliteta figure, sturdy. Patnja je bila dok nisam sve otpakirao, što znači da je bilo dobro zaštićeno. Skroz zadovoljan :)

moj ce primjerak doci tek u ponedjeljak....hebem ti amazon :(

^^
Uf, i Taito podloga za miša. Naisu.

(no joke, volim Taito)

Kvešćn! (ipak sam ja njub za takve stvari)
Da li se kod tih tipkovnica koje svijetle može podesiti jačina? Znači, ako smatramo da je ''preblještavo'' sa smanjimo itd.?

Na većini (jeftinijih) možeš mijenjati samo boju. Što je isto ok. Recimo kod mene je 99% vremena uključena tamnoplava boja. Zelena mi je isto ok, dok svijetloplava baš dosta isijava i mislim da je intenzitetom jača. Fiksno osvjetljenje i nije tako loše  (tješim se: p).

Imam Hermes lite mehaničku tipkovnicu, (cca 500 kn) koja svijetli samo crveno no ima tri jačine osvjetljenja, (četiri ako ćemo ubrojit i opciju isključeno) te pulsirajuću...

Zato jer backlog od desetak igara na PS4 i par stotina na PC nije dovoljan 

400 hrvatskih novaca. 6 digitalnih igri, 250 GB, skoro nov... nije puno, jel?

Možda je malo više ako uračunam i ovo 

Bilo ti je i vrijeme, kolega.

https://www.youtube.com/watch?v=suOoYogz_f0

Je bome jedva cekam zaigrat. Sad me taman uhvatilo neko zasicenje, odjebao sam GTA i Horizon, ovo mi se sad bas igra.