Koju ste igru/hardver zadnje kupili?
Meni je ono prepatch bilo neigrivo
Uzas prokleti slabo mi je doslo kad sam skuzio. Sad je nesto bolje ajde iako je kao jos uvijek pristuan, ali ne u tolikoj mjeri kao prepatch. Meni je zasad OK, al me zivcira sta cu sad stalno razmisljat o tome dok budem igrao
Danas mi stigao Canon 70D, nikako da još objektivi stignu :(
Ja sam narucio bio obicno izdanje u infomarku. Dostavljac iz overseasa mi nije mogao nac kucu pa im je dostavio igru nazad nakon cega su mi dali GOTY izdanje jer sam morao cekat skoro 2 tjedna.
Di si ga kupio??
Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk
Di si ga kupio??fatamorgana
Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk
eBay. Nigdje drugdje (makar koliko sam tražio) nisam našao jeftinije, a da se šalje iz Europe. I da se uopće šalje u Hrvatsku, masa ljudi ne želi ni čuti za slanje ičega u Hrvatsku.
Pa ima svih tih kontrolera u Sancti, kako ne? I narančasti i sivi i ovaj.
Ima ih na tone, ali valjda mu cijena ne odgovara (razumljivo).
Nedavno smo opet dobili Steel gray boju i ta mi je definitivno naj, uz zlatnu.
Da mi moj rikne, uzeo bih njega, ali trenutno sam previše u banani s lovom da bih uopće i razmišljal o tome.
Nije ni igra ni hardver, ali je gaming First4Figures objavio izlazak 41cm visokog resin Crash Bandicoota i nisam mogao ne lupiti pre-order. Sreća pa statua izlazi za godinu dana te imaju otplatu na rate tako da ću je taman otplatiti kad izađe.
Što je najbolje, prije pola godine sam njurgao kako je jako teško doći do kvalitetnih retro statua te da ih baš fali. I onda u pola godine izađu Spyro, dva Crasha, Snake, Psycho Mantis, Raziel, Alucard, Banjo Kazooie, Conker, 6 retro Lari Croft...ma jebite se sad malo
@Icek se mogu doć igrat kod tebe? Ne garantiram da će ti sve figurice bit na broju poslije. :-)
@Icek se mogu doć igrat kod tebe? Ne garantiram da će ti sve figurice bit na broju poslije. :-)Slobodno dođi
Densetsu
Trebao si kupiti knjigu; uzbudljivija je od igre.
Solid Snake
Najs. To mi izgleda kao jedna fina kava.