Prva kupljena digitala (149kn) - The Witcher III: The Wild Hunt.

Game of The Year Edition I trust?

Game of The Year Edition I trust?
Naravno.

Nije igra, nije ni hardver, ali je game related.

Predivno.
Pre predivno... :

Solid Snake

Faaaak. Predobro izgleda.

One does not simply look at something MGSV related and feel nothing but a phantom pain. :

Uncharted: The Nathan Drake Collection i Horizon Complete Edition sveukupno za cca. 330kn. Bilo je vrijeme da kupim PS4. Nemam komentara za Horizon trenutno, ne skidam se s aparata. Izgleda da je došao i taj dan kad se sve što volim u igrama spojilo na najbolji mogući način u jednom naslovu. Od gameplaya, glazbe, emotivne priče do, naravno, doslovno savršenog dizajna okoliša, ovo je prava igra za mene. Mislim da Kojima nije mogao izabrati bolji engine za Death Stranding.

Nije igra, nije ni hardver, ali je game related.

Predivno.
Pre predivno... :
Od kud ti to čudo i koliko košta?

Predivno.
Pre predivno... :

Od kud ti to čudo i koliko košta?
Thx!

Naručio preko prijatelja sa amazona. Nisam mogao odoliti, a nije ni skupo toliko (25 eura). Kvalitetno je napravljeno, 224 stranice i sadrži Ground Zeroes art pored Phantom Paina.

Jedino što bih volio jeste da je cover isto art, a ne render (kao u npr. Limited verziji) ali ne možeš imati sve jel .

A čeka se još glavna knjiga da izađe na ljeto, The Art of MGS I-IV (zajedno sa Peace Walkerom) koja će biti na preko 800 stranica. Za nju sam već počeo štediti

One does not simply look at something MGSV related and feel nothing but a phantom pain. :

Lijevu dobio, desnu kupio

A čeka se još glavna knjiga da izađe na ljeto, The Art of MGS I-IV (zajedno sa Peace Walkerom) koja će biti na preko 800 stranica. Za nju sam već počeo štediti

Dadada. Ono od Dark Horsea, šta smo već spominjali? I ja jedva čekam.

Zašto Američku verziju?

Što se same igre tiče - ode ti barem 80 sati.
I igraj na hard; nije teško.

Zašto Američku verziju?
Nemam neki posebni razlog. Takva je bila u prodaji, cijena mi je odgovarala te ju kupio. Mislim, svejedno je koja je verzija, zar ne?

Crveni i plavi Crystal DualShock 4 controllere, čime je Crystal trilogija kompletirana. Fale mi još plavi PlayStation FC, Sunset Orange i Cammo da upiknem po nekoj solidnoj cijeni. Ostale DS4 s vremenom, nisu mi nešto napeti.

Buraz me iznenadio danas, totalno neočekivano. Awww yeahhhh

Reci cu mu da ti witchera kupi

Ovo je napad sa svih fronta.

Solid Snake

Znači Wipeout. I'll just wait in screenshot thread. ;D Wipeout-ov level zabave za mene je - rane 2000.-e. Vrh totalni.

Reci cu mu da ti witchera kupi
Ovo je napad sa svih fronta.
Sad kad je opet postalo aktualno ovo tlačenje Witcherom, pogledao sam neke svoje stare postove.

Dormin K. javljajte dojmove! Zanima me kako će vam igra sjesti! :)
Jel imate već iskustva sa serijalom?
Znači u 12.-om pretprošle godine je bila "gotova stvar". Čak sam slikao igru i postao u topic. I Dormin je tada krećao. Čak sam poentirao na kraju... 

Dormin K. javljajte dojmove! Zanima me kako će vam igra sjesti! :)
Jel imate već iskustva sa serijalom?
Negative. Ipak, sve šta sam vidija i čuja o Witcheru me proganja već mjesecima. A sad kad su Final Fantasy i The Last Guardian napokon iza mene, nemam nikakvih razloga ni opravdanja za daljnje odgađanje. Witcher 3 mi je najbitnija novogodišnja odluka.

K.
Nije da se nema sta igrat ali eto bilo je jace od mene pa se krenilo sinoc u kasne sate nakon nerviranja po B1 bojistima.
Guštaj, amigo. Siguran sam da ćemo bit prepuni dojmova.
Na kraju ni od mene, ni od Dormina, a ni od Solida ni glasa.

Makar ja imam update: OTPAKIRAO SAM IGRU i prebacio je za novogodišnju odluku 2018.-e.

Not the biggest fans, obviously.

Na kraju ni od mene, ni od Dormina, a ni od Solida ni glasa.
Makar ja imam update: OTPAKIRAO SAM IGRU i prebacio je za novogodišnju odluku 2018.-e.

Sve DayOne i stoji neodigrano.

Sad kad chaky otvori ekspanzije i skuzi da su unutra gwent karte

K. igra svemirsku decu neku, Solid Snake emulatore a Dormin overwatch

disapojnt

Priznajem krivnju. Ali dobra ekipa je pravi krivac...
viper89 ti kao glavni sponzor Ubisofta nemas sta drugima prigovarat...
K. Sta se Witchera tice, samo san ga poceo. 50-100 h je otislo na pocetku. 
Onda me nesto omelo i stao san iako mi je igra vrh vrhova. Bas san neki dan mislio nastavit/pocet opet. Tesko je igrat nesto uz Witchera, jednostavno te uzme.

Inace zadnje sta san kupio je Valkyria Chronicles za PS4. To je drugi put da kupujem igru. Nije mi zao kune iako mi PS3 verzija i dalje stoji u kolekciji.

Sad kad chaky otvori ekspanzije i skuzi da su unutra gwent karte

Jebem ti jedva cekam da dodem kuci i provjerim da li je istina

Kupio vertikalni stalak za PS4 slim/pro (pase na oba)  identican originalu za cca 45 kn, Aliexpress. Preporuka.

Da ne quotam sve vezano za Witcher, guys, guys, relax, I have everything under control

In other news, nisam mogao odoliti pa sam nabavio Gran Turismo 6 steelbook.

Nisu moje slike, jer sam na poslu pa mi se neda slikati, ali identično je sve.

Šteta što nije bilo steelbooka na izlasku igre kad sam nabavljao. Morao sam se zadovoljiti plastikom. :(

Ali ono što sam imao priliku vidjeti je da definitivno nisu svi steelbookovi kvalitetom isti, recimo onaj od Yakuza Kiwami je vrhunski, baš se "osjeti" metal ( ne znam kako bolje da se izrazim), ili od Arkham Cityja i TEW-a, baš izgledaju kao da im ništa ne može biti.

Dok recimo TLG ili Phantom Pain kao da su tek malo jači od plastike. Nezz...

Još imam želju da nabavim ovaj:

Mada mi stalno izmiče iz ruku :(

Lik na slici mi isti Milicevic87

6 dana kasnije

Genesis
Sad je stvarno krajnje vrijeme da kupiš Fast RMX

Genesis
Sad je stvarno krajnje vrijeme da kupiš Fast RMX
haha....vidjet cemo...ima vaznijih igara

7 dana kasnije