Witcher 3 GOTY edition (PC GOG)Sad si me sjetio da nisam još odigrao ekspanzija za Witchera 3, treba nać vremena za to...
Koju ste igru/hardver zadnje kupili?
Metro Redux (PS4)
Naruto Ultimate Ninja Storm 4 (PS4)
Nisi fulao. Odlična igra.
I btw, nemoj misliti da ti namećem svoje mišljenje, ali igraj sa engleskim glasovima - zbilja su dobri.
Fire emblem warriors Limited edition te FFXII za ps4 steelbook, cisto radi steelbooka
Uzeo Dark Souls II
Super igra!Ah, onda vjerojatno prepoznaješ ovog ljepotana na mom avataru.
Prešao ju više puta nego prstiju imam.
Možda
Alpha Protocol spojlerz bilov
https://www.youtube.com/watch?v=mOp6i6uZMHE
/Roba
... ti je novi avatar./Roba
The Nathan Drake Collection za PS4.
Digitalno.
149kn.
E sad treba vidjet dal sam se zajebo.
Naime kad sam Uncharted 1 prvotno igrao na PS3 igra mi nije sjela,pa sam se po kratkom postupku riješio igre i zaobišao cijeli serijal.
No već godinama razmatram dati još jednu šansu serijalu.
Prve 3 igre za 149kn su idealna prilika za to.
Jest da bi bilo bolje da je u fizičkom izdanju,al doći će i to ako se oduševim.
Steven ne sjećam se prezimena...Hack?Super igra!Ah, onda vjerojatno prepoznaješ ovog ljepotana na mom avataru.
Prešao ju više puta nego prstiju imam.
Možda
Alpha Protocol spojlerz bilov
https://www.youtube.com/watch?v=mOp6i6uZMHE
Spaljen lik totalno.

No za to postoje drugi topici.
Far Cry 3 (PS3)
Atelier Firis (PS4)
Mass Effect Andromeda (PS4)
Atelier Rorona (PS3)
Rainbow Skies (PS4)
nisam slikao jer nisu još sve stigle.
:
Prva kupljena digitala (149kn) - The Witcher III: The Wild Hunt.
Prva kupljena digitala (149kn) - The Witcher III: The Wild Hunt.Game of The Year Edition I trust?
Naravno.Prva kupljena digitala (149kn) - The Witcher III: The Wild Hunt.Game of The Year Edition I trust?
Solid Snake
Faaaak. Predobro izgleda.
One does not simply look at something MGSV related and feel nothing but a phantom pain. :
Uncharted: The Nathan Drake Collection i Horizon Complete Edition sveukupno za cca. 330kn. Bilo je vrijeme da kupim PS4. Nemam komentara za Horizon trenutno, ne skidam se s aparata. Izgleda da je došao i taj dan kad se sve što volim u igrama spojilo na najbolji mogući način u jednom naslovu. Od gameplaya, glazbe, emotivne priče do, naravno, doslovno savršenog dizajna okoliša, ovo je prava igra za mene. Mislim da Kojima nije mogao izabrati bolji engine za Death Stranding.
Predivno.
Pre predivno... :
Thx!
Od kud ti to čudo i koliko košta?
Naručio preko prijatelja sa amazona. Nisam mogao odoliti, a nije ni skupo toliko (25 eura). Kvalitetno je napravljeno, 224 stranice i sadrži Ground Zeroes art pored Phantom Paina.
Jedino što bih volio jeste da je cover isto art, a ne render (kao u npr. Limited verziji) ali ne možeš imati sve jel .
A čeka se još glavna knjiga da izađe na ljeto, The Art of MGS I-IV (zajedno sa Peace Walkerom) koja će biti na preko 800 stranica. Za nju sam već počeo štediti
One does not simply look at something MGSV related and feel nothing but a phantom pain. :

Zašto Američku verziju?Nemam neki posebni razlog. Takva je bila u prodaji, cijena mi je odgovarala te ju kupio. Mislim, svejedno je koja je verzija, zar ne?
Crveni i plavi Crystal DualShock 4 controllere, čime je Crystal trilogija kompletirana. Fale mi još plavi PlayStation FC, Sunset Orange i Cammo da upiknem po nekoj solidnoj cijeni. Ostale DS4 s vremenom, nisu mi nešto napeti.
Reci cu mu da ti witchera kupi
Ovo je napad sa svih fronta.