Solid_Snake sto je najjace poceo sam igru na steamu, planiram igrati na XsX, a kupio sam ovo izdanje za ps4 koje vjerojatno necu nikada ni otvoriti lol
@Fico eo ga
Solid_Snake sto je najjace poceo sam igru na steamu, planiram igrati na XsX, a kupio sam ovo izdanje za ps4 koje vjerojatno necu nikada ni otvoriti lol
@Fico eo ga
Vec sam Enthalt kopirao u Google Prevoditelj jer sam se čudio kako ne znam što to znači na engleskom prije nego što mi je sinulo da je to njemački...
Ne daj Bože da je zadnja ali zadnje friško kupljena igra x3. Dakle tri igre u jednom danu Bloodborne, Days Gone i Horizon Zero Dawn. A od hardvera biti će digitalni prijamnik za HD tv signal kojega uskoro namjeravam kupit.
Star Wars Jedi: Fallen Order za Xbox One.
Control (PS4) i Xenoblade Chronicles 2 (NS).
Di si ubo doom steelbook ak se smije znati
Za Doom spremni!
Reko sam da ću cancelirat, zaboravio sam. Već je bilo poslano.
I ja ću vjerojatno imat takvu početnu kolekciju, samo da moji uvrste Godfall u Luceed.
Demoni su od jučer doma.
Ništa, ti ćeš mi prenjet dojmove, pa taman dok izguštam Soulse
Ne žalim vas ni najmanje ako ste se zajebali za Godfall i na kraju ostane taj prosjek od oko 60% na Meti od strane kritike. Bit će samo još jedan dokaz da je prednaručivanje zlo i da se na launchu zalomi i drekec jer nedostaje next gen igara.
buz izgleda kao malo elitniji vibrator
Raziel ja ih imam i odlicne su!
Koristiš za PS4?
Bilo je opcija mnogo. Bilo je izmedju Arctisa 7, Pulse 3D, Platinumki i njih, i odabrao sam njih jer svaki review ih je baš nahvalio.
Tek u Utorak mogu da testiram kući kad dođem.
Je li imaš neki savjet u vezi korištenja, u cilju pobošljanja zvuka i interakcije sa konzolom?