Za mene su zvijezde KOTOR-a Kreia i HK 47. Već samo slušajući ovo poželim replayjati KOTOR. Prvi bih definitivno mogao, jer drugi je odigran prije koju godinu.
https://www.youtube.com/watch?v=Vg1gTas7OAA
https://www.youtube.com/watch?v=Vg1gTas7OAA
Koju ste igru/hardver zadnje kupili?
Nije mi jasno kako moj mobitel nemoze pokrenut Kotor jer bi ga s gustom ponovno odigrao. Prvi prelazak mi je bio prije neki pola godine i igra je jebeno cudo, pravi RPG, a prica je vrh, milina za sve ljubitelje zanra, a da ne govorim za ljubitelje SW univerzuma. Onaj Darth Malak je vrh od lika, ma svi likovi su odlicni, stvarno su dostojni dobrog SW filma.A kakav mobitel imaš?
Ja nemam 3000-4000 kuna za novu grafičku, pa sam samo malo nadogradio
ASUS GeForce GTX 770 DC2OC-2GD5 DirectCU II
ASUS M5A97 R2.0
FX 6300 (Thermaltake cooler)
a to će valjda biti dostatno da, ako ništa drugo, barem vrti Automatu kako je Bog zamislio.
Imam HTC Desire EyeNije mi jasno kako moj mobitel nemoze pokrenut Kotor jer bi ga s gustom ponovno odigrao. Prvi prelazak mi je bio prije neki pola godine i igra je jebeno cudo, pravi RPG, a prica je vrh, milina za sve ljubitelje zanra, a da ne govorim za ljubitelje SW univerzuma. Onaj Darth Malak je vrh od lika, ma svi likovi su odlicni, stvarno su dostojni dobrog SW filma.A kakav mobitel imaš?
Ja nemam 3000-4000 kuna za novu grafičku, pa sam samo malo nadogradioIskreno, Automatu možeš zaboraviti da ćeš normalno vrtiti na toj grafičkoj. Preporučljivo je imati 4GB VRAM-a, a s time da je igra jako loše optimizirana (čak i najjače grafičke serije 1060 i više imaju problema), a Square odbija izdati perfomance Patch fix. Imaš jedan mod s kojim možeš probati, no ne garantiram, a imaš ga svugdje za skinuti i jedino se preko njega može donekle igrati.
ASUS GeForce GTX 770 DC2OC-2GD5 DirectCU II
ASUS M5A97 R2.0
FX 6300 (Thermaltake cooler)
a to će valjda biti dostatno da, ako ništa drugo, barem vrti Automatu kako je Bog zamislio.
Sretno!
Moći će. Ta grafička je zajamčeni minimum, što znači da će imati barem 30 fps-a na 1080p s nekim high ili medium detaljima.
Nazovite me pacijentom, ali ja otkako sam kupio TV sve spojeno na njoj, čak i PC.
720p iliti 1360x768, što će master rasi (a vjerojatno i drugima) zvučati smiješno, ali jebiga, navikao sam se na to. I prvenstveno mi je bitno da se igre koje igram (i koje želim igrati) pokreću i da ne štekaju, a ne kako su detaljne sjene likova ili kakvo je osvjetljenje mi je najmanje bitna stavka.
Koliko sam guglao (tj. vidio na game-debate sajtu), ovo će biti sasvim u redu. Sutra, kad mi sve komponente stignu, ću znati reći sa sigurnošću.
Vidim da je izašao Formula Fusion. Spiritualni nasljednik Wipeout-a? I tome je 16 (!!) GB rama recommended? WTF?
https://www.skidrowreloaded.com/formula-fusion-codex/
Kako je plača stigla i dobit ću neku siću šta san radija na izborima i neka sitna kladionica je upala nedavno napravija san minishoping potrepština. Pa sa tako uzea DS4 Magma Red, DS4 Glacier White, Razer Overwatch komplet Blackwidow, Deathadder i Goliathus ( sa bonon od 30%) i šećer na kraju, smrznuti jogurt od jagode.
...Razer Overwatch komplet Blackwidow, Deathadder i Goliathus ( sa bonon od 30%) i šećer na kraju, smrznuti jogurt od jagode.Popust si uhvatio samo na Goliathus ili cijelu Razer paletu? Kupljeno kod nas ili vani?
To je Ok mobitel.Imam HTC Desire EyeNije mi jasno kako moj mobitel nemoze pokrenut Kotor jer bi ga s gustom ponovno odigrao. Prvi prelazak mi je bio prije neki pola godine i igra je jebeno cudo, pravi RPG, a prica je vrh, milina za sve ljubitelje zanra, a da ne govorim za ljubitelje SW univerzuma. Onaj Darth Malak je vrh od lika, ma svi likovi su odlicni, stvarno su dostojni dobrog SW filma.A kakav mobitel imaš?
Nije mi jasno zakaj ti neće vrtiti KOTOR.
Možda da ne uključuješ naprednije grafičke efekte poput sjena.
Narucio si za PS4 Earth Defence Force 4.1 za solidnu cjenu. Mislio sam prvo uzet sa stora za ps3 Ratchet i Clank HD collection i prvi Jak jer su na popustu, al sam odustao jer je jos jedan komad ostao od EDF za tu cjenu a njih cu do kraja tjedna uzet.
Kupio Age of Empires 2 HD i Walking Dead
Svaka cast ja si planiram isto taj model uzet. imam doma slim, al nije mi to to.
The Walking Dead: A New Frontier.
3 igre za ps vitu
fate extella,akibas beat te gal gun sam dobio free jer je bilo 3 za 2 akcija pa da mogu to poklonit prijatelju.
Vec imam i previse neodigranih igara. Sam sebi sam rekao da necu nista kupovati do zime.
Jucer poslijepodne netko mi kuca na vrata. Otvaram i vidim susjeda kako u ruci drzi DOOM i FAR CRY 4.
Kaze mi da prodaje i pita me dali me zanimaju te igre. Obje bi mi dao za 200 kn.
Odmah sam mu rekao da mi makne FAR CRY s ociju da ni ne gledam u taj shit od igre ali da me DOOM zanima.
Kaze da ga je platio 150 a meni da bi ga dao za 120 kn.
Kupio sam i nije mi zao jer znam da je igra vrhunska ali nazalost doci ce na red tek krajem godine.
The Surge i Victor Vran i Wipeout i Crash
Za 4k minecraft si spreman!