Fair For All  8)

Ostalo sam prestao pratit, jer me samo živciraju. Od gamespota, IGNa, gafa, pcgamera...

Najbolje mi je doći ovdje, pročitati novosti, najave, dojmove.
Me too  :

Kako PS2MASTER fkt izvuče sve relevantne vijesti (isključivo) o PlayStationu skoro pa i prije velikih portala  sve vijesti o toj platformi (koja mi je do nedavno bila primarna) dobivam baš od njega. Strane portale mi se nije dalo pratiti, pošto sam na Rebootu, a sad i ovdje sve dobio. Dan dva plus minus za vijest mi fkt ništa ne znači u životu, da bih zbog toga refreshao news stranice drugih portala.

Doduše, that's 'bout to change kad krene naš portal...

Reboot casopis. BUG.hr. FFA. Playstation blog EU. thevitalounge.net (Vita vijesti).

IGN youtube. Opcenito sam na youtubeu najvise visio za vijestima (dok ga nisu blokirali na poslu  )
HCL youtube mi je dobar. Recenzije isto vise manje youtube. Angry Joe, Cadiccarus, Zero Punctuation, HCL  .

Ali ga nisam gledao od kad mi je zakljucan. Kod kuce nemam vremena, jer sve slobodno vrijeme pokusavam ulupati u igre i serije/filmove.

N4G pratim od 2005 iako je pun sranja najjednostavniji mi je za brzi pregled vijesti.

Fair For All  8)

Ostalo sam prestao pratit, jer me samo živciraju. Od gamespota, IGNa, gafa, pcgamera...

Mislio sam da će HCL postati prvi pravi hrvatski gaming portal, ali očito ništa od toga.

Najbolje mi je doći ovdje, pročitati novosti, najave, dojmove.
Kako misliš ništa od toga? Ko je bolji?

Nitko, nema konkurencije. Napisao sam pravi gaming portal. Puno toga mi se tamo ne sviđa i ovo pišem isključivo u svoje ime.

Nisam se niti uvrijedio niti branim ništa, samo me zanima šta to znači PRAVI? 

Chono7 Isto tako sam se nadao
IMO u zadnjih par mjeseci su baš pali u kvaliteti

Pratim PC Gamer, Polygon, GameInformer tu i tamo Kotaku, ali većinom na FFA nađem sve što mi treba

HCL je sve u svemu dobar hrvatski portal, ali kako si i ti napisao pali su u kvaliteti dosta. Znam da sam dosadan, ali nemožeš mi onakvu recenziju napisati za Witcher 3. Uopće nije problem u ocjeni i tko je pisao, već je problem da igra takvog trajanja mora imati dužu recenziju i mora biti obuhvaćeno više stvari. Osim toga ako se počne pisati objektivno onda se nesmije dogoditi kroz tekst nekakvi subjektivni komentari i ono najgore netočne informacije i konstatacije.
Primjerice Batman je dobio ocjenu kakvu je dobio i nigdje nije ušlo kao minus PC izvedba, dok kod Witchera 3 uredno piše kao minus PS4 performanse..
Ako je nešto multiplatform onda je multiplatform i takvog ga treba ocijeniti. Osobno sam za recenzije posebno ocjena za konzole, a posebno za PC.

I sad primjerice da se informiram isključivo na tako jednom hrvatskom portalu, kakav zaključak bi mogao donijeti za pojedini naslov? Jedino krivi i subjektivni koji je autor odredio.

Donekle se slažem i to jako.
Ali jednu stvar nisi uzeo pod činjenicu.
To su dvije različite igre te recenzije od dva različita autora.

To je HCL reca, ali pogled dva različita autora od dvije različite igre, a ne pogled i dojam HCL-a. =)
To kao da čitaš Reboot i uspoređuješ recenzije od Račića i nezz Konja Koji Sjedi i kritiziraš nesrazmjer ili nešto nešto. =)
To nema smisal.
To.

Ovo bas i nema smisla. Valjda vi kao portal mora da imate neki konzensus u kojem smjeru i koje stavke treba recenzija da zadovolji.

Ovako to izgleda poprilicno anarhisticki, potpuna sloboda data piscu pa tako imate i oscilacije od recenzije do recenzije. Poprilicno neozbiljno osim ako vi imate konkretne podatke da vam ta strategija dobro ide.

U protivnom onda svako moze da pise sta mu pada na pamet i direktno utjece na kvalitetu portala, reputaciju stices godinama a gubis u sekundama.

Jest to i jest najbitnije kod recenzija, kakvi takvi kriteriji kojih se treba drzati.

Doduse i jedan casopis poput Reboota se uopce ne drzi svojih kriterija, sto ocekivati od portala. Ti napisi ovo, ja cu ovo i to je to.

Prakticki se nikom neda za nesto vise ulozit trud.

Fair For All i YouTube

Prije sam pratio puno više toga, kupovao časopise, uvijek bio u toku, ali kako sad puno manje igram nego prije, smanjili su mi se i apetiti za traženje vijesti.

Ja uglavnom tu cekam ps 2mastera of disastera za neku objavu. :-P

Fair For All i YouTube

Prije sam pratio puno više toga, kupovao časopise, uvijek bio u toku, ali kako sad puno manje igram nego prije, smanjili su mi se i apetiti za traženje vijesti.
Sve je rekao.
Ako ovdje vidim nešto napeto čekiram jubito da bar vidim kako i šta  je to
Nisam ja sad  star (3o) ali nekak se zadnje vrijeme teško natjeram išta igrat
Kad imam volje nemam vremena i obrnuto, plus obveze spram  žene i malog, pa posao itd.
Volio bih igrat više ali to će  se sa dolaskom zime sigurno promjenit
A i kom treba išta osim FFA kraj Mastera, Solida, Chono-a i vipera ???

isprika ako sam ikog zaboravio

Kraj njih fkt vjesti ne prolaze 

A i kom treba išta osim FFA kraj Mastera, Solida, Chono-a i vipera ???

isprika ako sam ikog zaboravio

Kraj njih fkt vjesti ne prolaze 
Emilijo?

Feminilijo!

Poslano sa S6 kante

4 dana kasnije

Donekle se slažem i to jako.
Ali jednu stvar nisi uzeo pod činjenicu.
To su dvije različite igre te recenzije od dva različita autora.

To je HCL reca, ali pogled dva različita autora od dvije različite igre, a ne pogled i dojam HCL-a. =)
To kao da čitaš Reboot i uspoređuješ recenzije od Račića i nezz Konja Koji Sjedi i kritiziraš nesrazmjer ili nešto nešto. =)
To nema smisal.
Posto su objavljene recenzije na HCL-u, odrazuju se i na ukupni dojam HCL-a. Zar ne?
Prema njima prosudujes koliko ti se HCL svida ili ne.

Meni je HCL dobar. Nisam citao doticne recenzije, ali budem cim stignem, da vidim o cemu je Chono pisao.
Najdraze mi je kad cujem "Ovdje Vjeran s HCL-a."  :

Dabar®
Star si, samo si to ne zelis priznati  :

Mala pomoc tridesetogodisnjacima gamerima s zenom/djecom 

Sad samo Dualshockers, Gamesradar sam pobrisal prije koji dan.
Imam i IGN apk (valjda sam jedan od vrlo malo njih u hr koje zanima tehnologijam, a da nema bas nikakav pc) ali isla bu ona na deinstall jer se nevjerojatno puno bave filmovima, i to 100 clanka o jednom te istom.
Filtriranje me ne zanima, bitno mi je posjetiti portal i videti neke vijesti, ko recimo ponekad na Gamesmasteru BUG-a, iako je greski ko u prici.
Uostalom, ionak me glava boli od mobitela pa malo i citam, iako je to prouzrokvano ponajprije pisanjem postova, pogovotovo malo diluzih ko ovaj.

3 mjeseci kasnije