Koje siteove najvise citate?
Sto volite na gaming portalima a sto ne volite?
Pratite li siteove i developere na drustvenim mrezama?
Koji su vam najbolji novinari a koji najgori?
...?
Gdje se informirate o gamingu?
Uopće ne čitam/gledam najave, samo recenzije, barem se ne razočaram zbog popularnog downgradea.
Najdraži novinar, Renato Pedišić, naravno. 8)
GAF pratim. :
Fair For All 8)
Ostalo sam prestao pratit, jer me samo živciraju. Od gamespota, IGNa, gafa, pcgamera...
Mislio sam da će HCL postati prvi pravi hrvatski gaming portal, ali očito ništa od toga.
Najbolje mi je doći ovdje, pročitati novosti, najave, dojmove.
Fair For All 8)Ahm..ahm...tebe se ni ne pita
Ostalo sam prestao pratit, jer me samo živciraju. Od gamespota, IGNa, gafa, pcgamera...
Mislio sam da će HCL postati prvi pravi hrvatski gaming portal, ali očito ništa od toga.
Najbolje mi je doći ovdje, pročitati novosti, najave, dojmove.
N4G,jedino to.
Zbog pisanja vijesti na goodgame.hr pratim uglavnom gamesradar, polygon, eurogamer, kotaku i siliconera.
Zbog pisanja vijesti na goodgame.hr pratim uglavnom gamesradar, polygon, eurogamer, kotaku i siliconera.Kako se drzite uopce vi? Koliko vas ima aktivnih novinara, kolika je posjecenost..?
Kako se drzite uopce vi? Koliko vas ima aktivnih novinara, kolika je posjecenost..?Držimo se, držimo se :)
U zadnje vrijeme piše nas nekoliko (manje od deset) iako nas je načelno više. Prisutni smo i na fejsu, nije loša posjećenost.
ja sad skuzio tek da goodgame postoji , mislio sam da nema nista od kad je forum ugasen/nije radio/sta vec/ nisam pratio
lol ja isto, dodat ću vas u bookmark
Dobar je GoodGame, iako mi ne lezi mpx sa svojim senzacionalnim vijestima, al ocito im se uhljebio
Napravili su dobre stvari tamo, a i forum im je imo svaku mogucu podrsku, al jbga, probali su.
Brijem da imaju sasvim ok posjecenost.
Eurogamer, Dualshockers, IGN, Gametrailers, Reddit, neoGaf, Thesixthaxis, i brdo pretplata na twitteru.
Dobar je GoodGame, iako mi ne lezi mpx sa svojim senzacionalnim vijestima, al ocito im se uhljebioNe znam, meni bi bilo demotivirajuce da pisem a nema niti jednog komentara na clanku..
Napravili su dobre stvari tamo, a i forum im je imo svaku mogucu podrsku, al jbga, probali su.
Sent from Tapatalk.
Osobno GameTrailers, GoodGame i Boogie i to je prakticki to.
Nemam siroke vidike, al sam odan i vise preferiram manje sajtova nego njih hrpu. Kad se za nekog vezem ne pustam osim ako me vlasnik ne prebije.
Tu i tamo N4G, al ne cesto.
Volim sazetost i bit informacija i nadam se, stovise, znam da ce uskoro FFA postati jako bitan faktor u HR glede gaminga. Nije lako otvorit portal, al budimo realni FFA nece stati samo na forumu, za njega su predvidene mnoge ljepe stvari.
IGN i Eurogamer za vijesti , za recenzije/dojmove/kritike samo Angry Joe, Totalbiscuit i Yahtzee.
Apsolutno i vjerujem da i iz tog razloga nije lako zadrzati onu pocetnu razinu entuzijazma, al to i jest jedan od razloga sto ih cjenim, jer ne odustaju.Dobar je GoodGame, iako mi ne lezi mpx sa svojim senzacionalnim vijestima, al ocito im se uhljebioNe znam, meni bi bilo demotivirajuce da pisem a nema niti jednog komentara na clanku..
Sent from Tapatalk.
Naravno, to sto ljudi ne komentiraju ne mora u globalu znacit nista, iako da je ljepse vidjet reakcije na tvoju vijest, to da.
Naravno, to sto ljudi ne komentiraju ne mora u globalu znacit nista, iako da je ljepse vidjet reakcije na tvoju vijest, to da.Ne patim baš ako nema komentara na vijesti, ali uvijek je zgodno, a nekad i zabavno nešto pročitati kao npr. ovaj na vijest o uklanjanju Kojiminog imena sa ovitka Metal Gear Solida V:
"pederčine iz konamija. usrale su silent hill saće usrat i MGS, jedina dva serijala koja im vrijede. mislim kako MGS ako nastavi izlaziti nakon Hidea više neće biti isti."
Ovitak
Osobno GameTrailers, GoodGame i Boogie i to je prakticki to.Kind words , thank you
Nemam siroke vidike, al sam odan i vise preferiram manje sajtova nego njih hrpu. Kad se za nekog vezem ne pustam osim ako me vlasnik ne prebije.
Tu i tamo N4G, al ne cesto.
Volim sazetost i bit informacija i nadam se, stovise, znam da ce uskoro FFA postati jako bitan faktor u HR glede gaminga. Nije lako otvorit portal, al budimo realni FFA nece stati samo na forumu, za njega su predvidene mnoge ljepe stvari.
Pitanje za sve clanove , kakav bi portal voljeli imati ? Prijedlozi , ideje , sadrzaj ? Slobodno se raspisite.