Dualshockers, dsogaming, gamespot, pcgamer, goodgame i od sada ce bit FFA.

Uopce ne otvaram web stranice naslijepo u nadi da ima neka nova vijest.
Koristim Twitter, ptatim PS Blog, Gematsu, VG24/7 i IGN i kad objave neku vijest koja me zanima, kliknem na link i procitam.

Ta 4 servisa su mi sasvim dovoljna jer uspiju pokriti sve relevantne vijesti (datume izlaska, recenzije, najave...), a ionako nisam raspolozen dubinski iscitavati neke eseje i misljenja. Moj interes za gaming doseze do samog igranja igre, filozofije i teorije me ne interesiraju.

Najćešće pročitam na forumu pa mi je to sasvim dovoljno,za ostalo se ne interesiram previše. Čak bi rekao da vijesti ponajviše gledam preko YT-a i to kad naletim na nešto što me zanima.

12 dana kasnije

HCL, Goodgame, FFA, Reboot, PSLS, Gamespot, GTTV, IGN to redovito prolistam...

Nigdje. Ovaj forum je jedino mjesto na kojem procitam nesto novo i to samo nekoliko puta u sedmici. Cesto se desava da i u tih par dana na forumu preskacem vecinu topica, tako da zaista nemam pojma sta se desava vise u ovoj industriji.

Da mi je neko pricao da cu se ovako prestati zanimati za igre nakon sto sam zivio na njima, ne bih mu vjerovao, no sta je tu je. Povremeno se odigra neka starija igra, eventualno novi nastavak meni najdrazih serijala.

Dobra stara vremena kad se gledao Modul 8 i čitao PSX,GP. druge nije bilo.
Sad su neka druga ... štajznan, dosta je lakše pratit npr šta rade ljudi zaduženi za neke starije naslove koje su nam dragi.
Ima tu i tamo koji dobar YT kanal a ovi glavni IGN, Gamespot nisu baš pouzdani.

Nigdje. Ovaj forum je jedino mjesto na kojem procitam nesto novo i to samo nekoliko puta u sedmici. Cesto se desava da i u tih par dana na forumu preskacem vecinu topica, tako da zaista nemam pojma sta se desava vise u ovoj industriji.

Da mi je neko pricao da cu se ovako prestati zanimati za igre nakon sto sam zivio na njima, ne bih mu vjerovao, no sta je tu je. Povremeno se odigra neka starija igra, eventualno novi nastavak meni najdrazih serijala.
To se i meni događalo, pogotovo u periodima srednje škole i većine faksa. Ali do te mjere da godinama nisam pipnuo nijednu igru  niti sam znao što novo, što je in a što out. Zadnjih godinu dvije se to promjenilo pa se sve više vraćam u štos, samo što to nikad neće bit kao iz doba "kad sam živio igre". Pa tko zna, možda si doživio overkill zasićenjem igara općenito pa ti treba pauza.. Malkice dulja pauza.

Kao dijete hacker, psx itd.

Kasnije ign itd

Danas Twitter br 1

I standardno forumi, gaf i nekad gameplay, next level... Ffa

3 mjeseci kasnije

Nažalost gasi se GameTrailers. Jedni od rijetkih koji su valjali.
Cijela ekipa je bila na mjestu za razliku od konkurencije.
Velika šteta.

Ne mogu vjerovat da takva institucija odlazi u nepovrat, a smeca poput IGNa ce potrajat jos 20 godina. Jedino sam kod njih pratio recenzije i smatrao im im kriterij postenim i nepristranim.

Sto se tice ostalih infoa, prakticki samo FFA, pa sto procitam ovdje tolko znam. Casopis Reboot ne kupujem odavno iz principa, a visit po stranim portalima nemam volje, a ni vremena bas, tako da su mi ovaj forum i portal odn. sama zajednica najprakticniji i najugodniji na kraju krajeva.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

https://youtu.be/msvxdA2O5qc

Tuzno. :(

Bogami jest. Sta izgleda da su ih ovi sto su ih kupili ugasili. Bas prelose.

Kolko samo kompanija je tako EA  samljeo. Cekam Boogiea da adresira situaciju.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk