Ja samo mislim da postoji jedna ogromna skupina ljudi koja je navikla da im se udovoljava i da je sve napravljeno za njih i za maksimalni mogući broj ljudi i onda kad izađe nešto što je napravljeno za jedan usko ciljani skup ljudi koji vole baš takav način igranja i role playa, onda su prosto šokirani.
I onda imaš američke korporativne divove koji su ljude uvjerili da je panderanje svima upravo ono što treba raditi tak da kad neka kompanija to i ne radi, o njima se počinje pričati kao da nemaju pravo u tome kaj rade. Kako im samo padne na pamet napravit igru koja nije ono što sam naučio očekivati od industrije koja je zagrezla u hiperprodukciju klonova i scale whale igara koje nemaju zrnce mjere u sadržaju i scopeu.
Vidli smo to sve direktno prezentirano i osvjetljeno reflektorom na primjeru onih Starfield leakova kad su ljudi skužili da nema seamless planeta i svemira.
Ubaci to u igru bez da promjeniš išta drugo i sve te kritike odmah bi nestale iako u igru nisi ubacio apsolutno ništa od bilo kakvog značaja ili supstance nego si samo dodao veliki marketinški win pošto su danas seamless igre the shit.
Na kraju dana, igraj ili ne igraj. Nemoj raspravljat o mišljenjima jutubera i modera o igri koju niti si igrao niti planiraš igrati i onda zauzimati stav autoriteta i stručnjaka.