Jeftinije je ti je napravit novi acc i pretplata na GamePass Ultimate za 1 $
Gears 5
I šta sigurno mogu odigrati Girse 5 i otkazati pretplatu nakon što pređem?
resident_evil Da, možeš otkazati zadnji dan pretplate. Barem ja jesam.
Evo skida mi se hahaha xD
resident_evil 100 GB hahahaha!!!
Nope, 60 gb je imala igra Danas neću stići igrati tako da krećem sutra.
Svi seru po Nintendu kako ima skupe igre ali evo Gears 5 i dan danas nosi cijenu od 70 eura lol. No da ne bacam toliko love na SP igru fino si nabavio 3+1 mjeseca Gamepass za PC sa reddita za $10 pa ću se imati naigrati. Posebno me veseli forza jer sam igrao tricu koja mi je bila odlična, samo mi nije jasno zašto nema i trica pod Gamepass
Nope, ja uzeo oko 15ak igri, i sve je okej.
Igra je do nedavno bila za 20 funti na TGC, na Game UK je bila 25. I ne zaboravi da je izašla u 9 mj.
resident_evil Ma znam, no pričam za Steam pošto za Windows ju mogu nabaviti i sa Game Pass što i jesam. No dobro, kužim da Steam ima svoju politiku cijena.
@tyga jbg, radije se nebih stime zajebavao pošto imam preko 300 igara na Steam.
prayer Sve nove Xbox ekskluzive su u Game Passu, Forza Horizon 3 je izašla prije te odluke. Mislim, tko se može žaliti na sadržaj, Halo 4, 5, Gears 4 i 5, Ultimate Gearsi, Halo Collection... da ne nabrajam. Jebote, Outer Worlds i DMC 5 su dali, evo kod da ima Resi 2 Remake bilo bi sve što mi treba.
ikral Ma ne žalim se, daleko od toga jer za te sitne pare imaš punu kapu sadržaja, samo kažem da mi se jako svidio setting Australije naspram Engleske ili što god. No dobro, ovo je Gears tema na kraju jel Što se toga tiče, igrao sam prva tri dijela na Xbox 360, pa ću sada nastaviti sa četvorkom i peticom.
gears 4 jucer zavrsio, trebalo mi je 7,5h. prije 5,6 godina bi protestirao kako je to prekratko za AAA igru danas zahvaljujem bogu da jedna igra ima jednu odlicnu kampanju koja te ne gnjavi 30h vec zavrsi taman kad treba. sad opet mala pauza (sad sam na ps4 i death strandingu) pa se krece i na taj famozni gears 5. odlican serijal!
Imam malo više od 3h i zadovoljan sam ali sve je to nekako već viđeno. Definitivno sam mislio da ću biti više uzbuđen. Početna lokacija mi je za sada najljepša i ko da mi je na tom dijelu najbolja grafika (malo čudno jer je ista igra xD)..Priča je sad postala malo zanimljivija. A da nema stare garde kao sidekicks ne bi to bilo to. I veliki plus za easter eggs iz prijašnjih Girsa.
- Uređivano
@chono - G5 ti definitivno ne bi trebao stajati dugo u backlogu. Odigrao sam prva dva Epicova na X360 (žao mi što nisam barem i treći prije nego mi je konzola riknula), prvi još jednom na PC-u i evo, sad se igra G5 opet na PC-u. Grafički na najvišim postavkama djeluje kao da je igra izašla jučer, gameplay je standardno vrhunski unatoč tome što igru radi drugi studio, arene kroz kampanju su uglavnom veće i zahtjevnije. Minus mi je što većinu vremena imaš više od jednog NPC-a plus tu je leteći robot Jack koji se može i upgradeati. Tako da, slobodno se može početi i na nekoj većoj težini. Oružja i municije ima hrpa i na normalu stvarno nema problema s tim, nema uopće potrebe nešto štedjeti. Naravno, na tipkovnici i mišu je daleko lakše raditi headshote snajperom ili zapravo bilo čim drugim. Nisam odmakao nešto previše, ali koliko vidim na netu kampanja u prosjeku traje 12h, što je nešto duže od prosjeka ovog serijala.
Završeno. Dijelovi na skiffu (prometalo u igri) su mi bili fora i to mi je jedan od većih razloga zašto sam istraživao po poluotvorenoj mapi kad god bi imao priliku i zbog čega mi je igra na kraju potrajala 16h. U globalu zadovoljan sam kampanjom makar sam očekivao mrvu više po pitanju nekih boss dionica, pogotovo zadnje koja i nije baš neki klimaks, osim po pitanju proporcija i posljedičnog kaosa (dosta i kroz animacije).
Igra je podređena timskom napucavanju i to je vidljivo na svakom koraku, pogotovo jer AI suputnici i nisu neka sreća, pogotovo ako na podu pužete u nadi da će vas netko od njih par doći revivati.
Priča je ustvari dobra i tjerala me na igranje dalje. Gears 6 je dosta izgledan, samo ću to reći. Uglavnom, od mene ide 8,5/10. Odigrat će se i Gearsi 4 i vjerojatno ponovno remaster/remake trilogije kad ga MS izda.