Baš sam zaigro igru nakon svih ovih nadogradnji i mogu reći da je ovo druga igra!
Nova fizika, identična kao u jedinci, nove animacije kretanja i parkoura, dodana animacija hodanja i opcije za podešavanje iste...
Napredne grafičke postavke, filter koji je bio prisutan na famoznoj E3 prezentaciji, dinamičke sjene…
Borba je puno "mesnatija" i oružja se drugačije ponašaju - osjetna je razlika između korištenja tupih i oštrih oružja - kako u osjećaju kod mlaćenja tako i u reakciji zombija
Sada udovi lete, režemo u meso zombija, otkidamo pola glave dok oni i dalje idu za nama.,,
Ovome sam ja otkinuo ruku, rastvorio usta i rame… Prije toga nije bilo.
Kao šta sam reko, napokon je vraćena fizika koja je bila u prvom djelu; zombiji će sada padat sa krovova kao prije i napokon ih možemo zaljepiti u bodlje po ulici
Tu je potpuno novi i drugačiji gameplay po noći; više orijentiran na horor iskustvo i šuljanje ako ne želimo samo bježat.
Zbilja ogroman popis QOL promjena i nadogradjni. Techland je sluša šta ljudi žele i to su dostavili. Možda bi im bilo pametnije da su to napravili odmah na početku…
I da, famozni slide sa nožem po plakatima na zgradama je vraćen u igru….
U ovim videima su još ovi modovi:
Xbox Controller - Holster weapon
Sneed's E3 Model Overhaul Reborn
Enable grass shadows (dynamic)