Ninja_Krmacha simpaticno je kako volis muljat i lagat. A ono trazenje brisanja racuna prosle godine je isto najavljeno ranije?
Simpatično je kako (kao i obično), krećeš optuživat nekog za muljanje i laganje kad ne znaš šta bi rekao, a ne možeš podnijeti da tvoja ne bude zadnja.
Opet si se zajebao Mr. Steampunk, niti sam tražio da mi se obriše račun, niti želim da mi se obriše račun. Vjerojatno si me zamijenio sa nekim od bivših članova foruma koje si uspio otjerat. Sad još zalijepi koji gif iz Vikinga te nastavi tvrdoglavo mlatit praznu slamu i imamo fullchono experience.
Ok, ako gledamo konfu sa perspektive multiplatforma, da, bila je dobra, piprilicno dobra za sve, ali ja to vidim ko brutalan damage control jer budimo realni, jako vam je lako zamazat oci i jebeno su uspjeli u tome, Sony su ne trebaju tresti gace jer imaju line up exkluziva da boli glava, a kolko toga jos ni nije prikazano PLUS sve ovo kaj je MS prikazal, ja kuzim da su neki od vas privrzeniji MS-u, ali budite realni, ja posjedujem sve konzole trenutno i malo sam mozda na strani Sonya, ali samo iz razloga jer znaju kaj rade i ne guraju nam u grlo battle royale i MP only igre nego znaju kaj igraci zele i to i davaju.
Baš takav i ja dojam imam. Bile su dobre igre prikazane, Cyberpunk, Metro i DMC - sve super i sve 5, ali na Microsoft konfi očekujem da većina igara bude isključivo za njihove platforme, a ne da se dižu sa multiplat naslovima. Pa prikazali su Fallout trailer koji je Bethesda sama pustila par sati kasnije xD xD xD. Ovo kupovanje studija je razumljiv potez i veselim se nadolazećim godinama u nadi da će konkurencija postat još jača. Mi gameri od toga možemo samo profitirat.