Erm, kak je to steampunk?
Cyberpunk je cyberpunk i zato se zove Cyberpunk.
Blade Runner je isto cyberpunk al on se ne zove Cyberpunk. Ali izgledaju slično jer su i Blade Runner i Cyberpunk cyberpunk.

Ovo nema veze sa Steampunkom.

19Marksman89 nije Blade Runner svijet, vec steampunk. Zato se igra i zove cyberpunk.
Vidi se da znas o cem pricas  xD xD xD xD xD

renda pa igra se zove Cyberpunk ne steampunk. o čemu vi ?
ovo je moderni steampunk.

Game over man, game over😆

https://en.wikipedia.org/wiki/Steampunk
https://en.wikipedia.org/wiki/Cyberpunk

Pa Chono brije, ne mi 🙈

Uglavnom..trailer nis posebno ali se da vidjet da ce bit 2 GTA svijeta u tom gradu sa brdo detalja i mogucnosti

Steampunk je vezan obično uz početke industrijske revolucije, korištenje parnih strojeva i tako to, makar je moguće i korištenje hibridne napredne tehnologije (ipak je to SF žanr). Samim time što se igra odvija u dalekoj budućnosti ovo se ne može povezivati s terminom stampunk. Ali cyberpunk je definitivno.

Odlicna konfa (Y)

https://clips.twitch.tv/CuteGiantMangoPunchTrees  witcher 3 kodovi za ms store, pogledajte do kraja clip

BF V su pokazali užasno malo, koliko su najavljivali jučer na EA playu, mislio sam da će biti gameplaya ala 2013, ali očito ništa od toga.

Od indijanaca su mi najbolje izgledali Ori, onaj LiS prequel i We Happy Few koji mi baca teško na 1984.

sjebo sam naziv. To sam mislio napisat sto je Shtiri napisao. Moj post nema smisla.

Ninja_Krmacha sto je dragi? Nije u redu?

sjebo sam naziv. To sam mislio napisat sto je Shtiri napisao. Moj post nema smisla.

Ninja_Krmacha sto je dragi? Nije u redu?
Pa nije. Vecu glupost nisam dugo pročitao, ali me jako dobro nasmijalo. Vjerovat cu ti da je tipfeler, dragi.

Ninja_Krmacha nije tipfeler, vec sam totalno krivo napisao. Post nema smisla. Tko radi taj grijesi. Barem ne obecajem brda i doline i onda bjezim od kolega naprasno pa se opet vracam ovdje... to je smijesno

#nijeuredu

No dobro, nema potrebe sad za tim, sjebo si, malo smo se zajebavali i move on.

Sve u redu da me svi vi drugi zajebavate. I smijesno je! Ali taj lik me nece, jer se trigero na moj toboze hejt prema japanskim igrama, a ono sto nam je napravio ulazi u anale (poigrajte se s rijecima anali)

Sve u svemu dobra konfa 8/10 za sada.

Sve u redu da me svi vi drugi zajebavate. I smijesno je! Ali taj lik me nece, jer se trigero na moj toboze hejt prema japanskim igrama, a ono sto nam je napravio ulazi u anale (poigrajte se s rijecima anali)
Nisam se trigerao na ništa, nego mi je sama rečenica bila urnebesno smiješna. Valjda imam sjeban smisao za humor, a slatko mi je kod tebe što ostavljaš dojam da si to sigurniji i samouvjereniji što veću pizdariju napišeš.  xD

Nije ni vrijeme ni mjesto raspravljati o tome što sam ja napravio vama ili vi meni i ne razumijem čemu tolika sapunica. Kada radiš negdje gdje primaš plaću slobodan si dat otkaz i tražiti si novo radno mjesto ukoliko nisi zadovoljan ili te posao ne ispunjava. Ja sam na ffa portalu volontirao, pa valjda mi ostaje pravo na to da odustanem od toga. Od portala niti sam išta tražio niti sam išta dobio, a ponosan sam na sve što sam napravio i vjerujem da sam bar neki kurčevi trag ostavio.

Otišao sam ne zato jer imamo nešto protiv nekog osobno, nego to jednostavno nije posao za mene. Pisanje vijesti za portal me iritira, prebrojavanje klikova i lajkova na fejsu mi je bezveze dok to ne donosi neki profit, a pisanje recenzija mi uništi gušt prolaska neke igre. Dakle, otišao sam jer nisam uživao u radu portala, a samim time sam počeo gubiti interes za gaming, što mi je najdraži hobi cijeli život. Iz nekog razloga si butthurtan i tvrdis da sam naprasno otišao što opet nije istina, najavio sam vam da odlazim na neko vrijeme i nakon toga sam jednom od članova uredništa rekao da se ne planiram vratiti ponajviše iz razloga koje sam gore sam naveo. Složit ćeš se i ti da je poštenije otići sa portala kada izgubiš motivaciju za radom, nego ostati "portalovac" a ne raditi ništa.

Portalu želim sve najbolje, super radite i nek vam je sa srećom. Ja za to nemam ambicije, a i bolje vam je bez mene. Pratim vas i pratim forum i nema neke zle krvi s moje strane. Dapače, većinu portalovaca iznimno cijenim, čitam njihove tekstove, a s nekima rado odem i na pivo. Vratila mi se baš danas volja da sudjelujem na forumu, ali ako mi ti, o strašni vikinže, ne dopuštaš povući ću se.

UPOZORENJE ZA MODERATORE: Dečki, oprostite na offtopicu, ali kad me već Kyono drugi put javno proziva za nešto, onda si uzimam za pravo da se javno i obranim.

ONTOPIC - meni konfa tak tak - uvod u Cyberpunk trailer je napravljen bogovski tho

motherfucker, ovo je bila bomba od konfe, 9,5/10 od mene, ovo je u rangu naj jacih sonyevih konfi.

toliko se toga desilo da to moram sve posloziti u glavi...

uglavnom halo infinite trailer bas baca na combat evolved, jebeno!!!

gears 5, dmc5, dying light, jump force, just cause 4, battletoads, pa jebem ti zivot i to su samo one igre za koje nismo znali.

kupovina novih studia me takodjer sokirala pogotovo ninja theoryja, vidi se da su krenuli agresivno i da ne mare koliko ce novca potrositi da budu konkurentni sonyju.

ali kraj sa cyberpunkom me sokirao, odlicno su to izveli i svidja mi se opcenito stil, nekako sam to ocekivao nekako ukocenije i mozda malo ozbiljnije, ali dobro nije jos nista ni prikazano od igre a vec sad mogu reci da mi je to jedna od najiscekivanijih igara  :$$

DMC5 razvalio konfu na najjace

moram priznati da sam igrao samo odlicni(ali i kontroverzni) DmC, ostale nastavke nazalost nisam imao prilike odigrati. posto nisam bio upoznat s likom koji se pojavljuje u traileru odmah sam pomislio da ce opet izbiti shitstorm jer opet je glavni lik mladi manekencic a i ono malo borbe sto je prikazano je potpuno identicno s DmC.

ali nekako imam osjecaj da ce ovo biti mozda i najbolje od oba serijala, uglavnom, igrat ce se!

Ninja_Krmacha simpaticno je kako volis muljat i lagat. A ono trazenje brisanja racuna prosle godine je isto najavljeno ranije?

Odlična konfa, mozda najbolja Microsoftova vise godina unatrag.

Super su Microsoftu ove multipat igre. Još uvijek ekskluzive čekam. Razočaran sam ovom njihovom generacijom, prošli put su me natjerali da kupim konzolu, ovaj put im ne uspijeva.

Pa bas to, hvali se konfa, a pokazali same multiplat igre i 3 ocekivane “exkluzive” znaci nisu mi dali ni jedan razlog da skinem prasinu sa konzole, ajd mozda Gearsi, mozda.

Pored Metroa i Cyberpunka ti se nadas Forzi? Ne Iceke, NE! poslozi prioritete
Mislim da je pravilna deklinacija "Iceče".

Vidio sam samo Cyberpunk za sad.
Kad dođem s posla ide pregledavanje svega.

Konfa je bila super, al problem Microsofta je dok im gledaš ovih zadnjih godina te E3 konfe misliš si: "u ova igra izgleda dobro, mogao bih to igrati na svom PS4" što zbilja nebi trebao biti slučaj.

Iako ajde Gearsi izgledaju dobro i Forza Horizon 4 izgleda vrhunski. A i ono nasrali su se kako sad imaju 5 studija, od kojih je jedan Ninja Theory što je dost jebeno. Možda nešto i bude od njih sljedeće generacije lol.

Najveci problem kod akvizicije NT-a je da to nije studio za xbox gamere, nema sanse da se budu njihove igre prodavale, uspjevali su do sad iskljucivo zbog Sony platforme, ali ok, ko ih jebe, sami sebi su pucali u glavi, jebote prije pola godine se ponosili svojom neovisnoscu i dodje fat Fil da hrpu para i odjednom nije bitna neovisnost, seronje.

Iako ju imam na Boxu

i nije mi u top 5 Talesa, i odnos imeđu 2 lika - Yuri i Flynn - je tako gay, svejedno se veselim ovom remasteru. Tim više što nije ekskluziva pa mogu ili uzeti Switch verziju ili piratizirati.
Ne bih rekao da je to bio highlight konfe, jer nije, ali takva mala vijesti veseli ovakvog malog skromnog čovjeka kao što sam ja.

Rita Mordio best girl eva!

Mislim da je vaš problem što još uvijek gledate MS konferenciju kao nešto što bi vas trebalo natjerati kupiti konzolu.

Više im ni ekskluzive nisu ekskluzive čim su sve na Win 10. Gledajte to kao predstavljanje multiplat igara koje će biti "best on XBOX ONE X".

Ne, treba me natjerat da igram njihovu konzoly koju posjedujem, a stoji mi nekoristena jer nemam kaj igrat na njoj.

Za one koji imaju PS4 ili PC, dost dobra konfa.

Pa da, konfa je bila odlična. To što je MS istovremeno nesposoban da nam proda konzolu to je njihov problem. Nagledali smo se igara koje ćemo igrat na PS4 i tako gledajući konfa je bila super.

Sumnjam da je itko bio razočaran poslije odgledavanja, ono kao da si potrošio uzalud sat-dva kao prošlih godina.

Pa da jos bolje da je tak jer onda sony moze trosit vise vremena na svoje ekskluzive

bas tako, pustimo preseravanja, pokazali su igru za igrom, bas sam se vec pretkraj najezio sa "WORLD PREMIER", pomislio sam dajte dosta vise ne zelim srcani dobiti. ok, ruku na srce tesko ce prodati konzolu novim korisnicima ali cinjenica da su kupili 5 novih studija je znak da cemo i u tom pravcu dozivjeti velike promjene. microsoft vam mozda i  ne prodaje xbox one ali bogami sonyju bi se trebale tresti gace jer xbox257 ili kako ce se vec zvati ce sigurno izaci s hrpom dobrih igara. damage je bio preveliki 2013. ali spencer vodi xbox ipak na prave staze, mozda do sada malo sporo ali nema veze.

Ok, ako gledamo konfu sa perspektive multiplatforma, da, bila je dobra, piprilicno dobra za sve, ali ja to vidim ko brutalan damage control jer budimo realni, jako vam je lako zamazat oci i jebeno su uspjeli u tome, Sony su ne trebaju tresti gace jer imaju line up exkluziva da boli glava, a kolko toga jos ni nije prikazano PLUS sve ovo kaj je MS prikazal, ja kuzim da su neki od vas privrzeniji MS-u, ali budite realni, ja posjedujem sve konzole trenutno i malo sam mozda na strani Sonya, ali samo iz razloga jer znaju kaj rade i ne guraju nam u grlo battle royale i MP only igre nego znaju kaj igraci zele i to i davaju.

Dosta toga je bio za buducnost, nesto sto ce znacit kasnije no ovog trenutka ne znaci nista.

Za onu Halo igru se nit ne zna kaj je, Gearsi i Forza standardno i to je to manje vise kaj oni imaju