Sve u redu da me svi vi drugi zajebavate. I smijesno je! Ali taj lik me nece, jer se trigero na moj toboze hejt prema japanskim igrama, a ono sto nam je napravio ulazi u anale (poigrajte se s rijecima anali)
Nisam se trigerao na ništa, nego mi je sama rečenica bila urnebesno smiješna. Valjda imam sjeban smisao za humor, a slatko mi je kod tebe što ostavljaš dojam da si to sigurniji i samouvjereniji što veću pizdariju napišeš. xD
Nije ni vrijeme ni mjesto raspravljati o tome što sam ja napravio vama ili vi meni i ne razumijem čemu tolika sapunica. Kada radiš negdje gdje primaš plaću slobodan si dat otkaz i tražiti si novo radno mjesto ukoliko nisi zadovoljan ili te posao ne ispunjava. Ja sam na ffa portalu volontirao, pa valjda mi ostaje pravo na to da odustanem od toga. Od portala niti sam išta tražio niti sam išta dobio, a ponosan sam na sve što sam napravio i vjerujem da sam bar neki kurčevi trag ostavio.
Otišao sam ne zato jer imamo nešto protiv nekog osobno, nego to jednostavno nije posao za mene. Pisanje vijesti za portal me iritira, prebrojavanje klikova i lajkova na fejsu mi je bezveze dok to ne donosi neki profit, a pisanje recenzija mi uništi gušt prolaska neke igre. Dakle, otišao sam jer nisam uživao u radu portala, a samim time sam počeo gubiti interes za gaming, što mi je najdraži hobi cijeli život. Iz nekog razloga si butthurtan i tvrdis da sam naprasno otišao što opet nije istina, najavio sam vam da odlazim na neko vrijeme i nakon toga sam jednom od članova uredništa rekao da se ne planiram vratiti ponajviše iz razloga koje sam gore sam naveo. Složit ćeš se i ti da je poštenije otići sa portala kada izgubiš motivaciju za radom, nego ostati "portalovac" a ne raditi ništa.
Portalu želim sve najbolje, super radite i nek vam je sa srećom. Ja za to nemam ambicije, a i bolje vam je bez mene. Pratim vas i pratim forum i nema neke zle krvi s moje strane. Dapače, većinu portalovaca iznimno cijenim, čitam njihove tekstove, a s nekima rado odem i na pivo. Vratila mi se baš danas volja da sudjelujem na forumu, ali ako mi ti, o strašni vikinže, ne dopuštaš povući ću se.
UPOZORENJE ZA MODERATORE: Dečki, oprostite na offtopicu, ali kad me već Kyono drugi put javno proziva za nešto, onda si uzimam za pravo da se javno i obranim.
ONTOPIC - meni konfa tak tak - uvod u Cyberpunk trailer je napravljen bogovski tho