shtiri Erm, kak je to steampunk?Cyberpunk je cyberpunk i zato se zove Cyberpunk.Blade Runner je isto cyberpunk al on se ne zove Cyberpunk. Ali izgledaju slično jer su i Blade Runner i Cyberpunk cyberpunk.
ninja_krmacha_1551991218 19Marksman89 nije Blade Runner svijet, vec steampunk. Zato se igra i zove cyberpunk.Vidi se da znas o cem pricas xD xD xD xD xD
19marksman89 Uglavnom..trailer nis posebno ali se da vidjet da ce bit 2 GTA svijeta u tom gradu sa brdo detalja i mogucnosti
Zero Steampunk je vezan obično uz početke industrijske revolucije, korištenje parnih strojeva i tako to, makar je moguće i korištenje hibridne napredne tehnologije (ipak je to SF žanr). Samim time što se igra odvija u dalekoj budućnosti ovo se ne može povezivati s terminom stampunk. Ali cyberpunk je definitivno.
tyga Odlicna konfa (Y)https://clips.twitch.tv/CuteGiantMangoPunchTrees witcher 3 kodovi za ms store, pogledajte do kraja clip
skyr3xx BF V su pokazali užasno malo, koliko su najavljivali jučer na EA playu, mislio sam da će biti gameplaya ala 2013, ali očito ništa od toga.Od indijanaca su mi najbolje izgledali Ori, onaj LiS prequel i We Happy Few koji mi baca teško na 1984.
chono7 sjebo sam naziv. To sam mislio napisat sto je Shtiri napisao. Moj post nema smisla. Ninja_Krmacha sto je dragi? Nije u redu?
ninja_krmacha_1551991218 sjebo sam naziv. To sam mislio napisat sto je Shtiri napisao. Moj post nema smisla. Ninja_Krmacha sto je dragi? Nije u redu?Pa nije. Vecu glupost nisam dugo pročitao, ali me jako dobro nasmijalo. Vjerovat cu ti da je tipfeler, dragi.
chono7 Ninja_Krmacha nije tipfeler, vec sam totalno krivo napisao. Post nema smisla. Tko radi taj grijesi. Barem ne obecajem brda i doline i onda bjezim od kolega naprasno pa se opet vracam ovdje... to je smijesno#nijeuredu
chono7 Sve u redu da me svi vi drugi zajebavate. I smijesno je! Ali taj lik me nece, jer se trigero na moj toboze hejt prema japanskim igrama, a ono sto nam je napravio ulazi u anale (poigrajte se s rijecima anali)