Svaka čast! Akvizirali su 5 studija u svoje redove.
Microsoft
Je li uopće legalno da ovako dobru konferenciju slože?
Svaka čast, igra za igrom 100 minuta.
Cyberpunk, Metro i DmC su me oduševili.
Je li uopće legalno da ovako dobru konferenciju slože?Nadam se da si sarkastican.
Jedan od najboljih uleta za trailer! Svaka cast CDPR
Da cini se da je dobra konfa bila. Potvrden od Fromsoftware shadows die twice. Steta sto za remaster vesperia ide samo na xbox teenije, DMC je samo world premiera, za svaku exluzivnu igru išao je uvod Exluzivna premiera.. ne boj se.. mada studio je bio na njihovoj konferenciji tako da će možda imat neki exluzivni sadržaj
Dmc 5 zasad samo pise xbox? Jel to moguce?
odlicna konferencija...Forza Horizon 4
Dost dobra konfa, puno premijera i sve to. Uvjerili su me da u neko dogledno vrijeme trebam uzeti novi komp.
Smece za smecem se reda na platnu a ovi u publici vriste na svako sranje sve jace..pa nije ni cudo da je gaming u kurcu
Šta je je, jebačka konfa.
Highlight je, naravno, Sekiro, a prate fa DmC 5 i Cyberpunk.
Je li uopće legalno da ovako dobru konferenciju slože?Po meni su ubili totalno, bez obzira na manjak ekskluziva. Sat i 40 minuta su drzali skoro pa konstantno jebeni tempo
Svaka čast, igra za igrom 100 minuta.
Cyberpunk, Metro i DmC su me oduševili.
Mene ništa nije oduševilo.. ali me pozanimalo.. nadam se da će Division 2 coop biti dobar, teško ću prežvakat spužve za protivnike ali coop sistem me oduševio u prvom dijelu.. Fallout jedva čekam pogledat gameplay na Bethesdini ujutro.. možda je grafa ista ali je atmosfera opet do jaja.. samo da neće biti tone bugova.. Cyberpunk mi je bio meh trailer, ali vjerujem da će igra biti odlična.. Shadows die twice dobro izgleda, šteta što nije stealth ko Tenchu..
A što vam je bilo toliko loše točno?
Jedino sam razočaran što nije bilo niš od Rocksteadyja.
Smece za smecem se reda na platnu a ovi u publici vriste na svako sranje sve jace..pa nije ni cudo da je gaming u kurcuEmilijo, plz
Jedino sam razočaran što nije bilo niš od Rocksteadyja.Moguće da će oni biti na Sonyevoj konferenciji, jel nije kod njih bio predstavljen Arkham Knight?
Cyberpunk nije nista pokazao..mad max u nekom blade runner svijetu..
Nekako mi je u glavi ostalo da je Warner stalno imao neki marketinšku suradnju sa Microsoftom.
Moguće da će oni biti na Sonyevoj konferenciji, jel nije kod njih bio predstavljen Arkham Knight?
19Marksman89 nije Blade Runner svijet, vec steampunk. Zato se igra i zove cyberpunk.
Da, već se znalo par mjeseci unaprijed iz intervjua s devovima kakav će biti setting, tj. da neće ići čistom Blade Runnerom rutom.