Gledao tekmu.... Ne znaš jesu li fanatičniji igrači ili publika.... Kada ih ovako gledaš bukva do bukve (osim onog Jenkinsa), svi vode loptu kao Alihodžić... A oni konstatntno zabijaju i brane i zabijaju i brane..... Obrana brutalna....

7 mjeseci kasnije

Dario dominira u pripremnin utakmicama,bar jedan igrac koji je ostvarija veliki napredak odlaskon u NBA

Cim je stao sut je oslo sve u kurac, igra nam se svodi na to daj loptu Babi ili Šišiju pa sta bude bude.

Bender uz Ramu jedina pozitivna stvar u ove 2 tekme.

Gdje ste gledali?

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Ja san naša stream na litavskoj televiziji, 320p ugl katastrofa al eto pogledalo se...

Isto tako, tekma protiv Francuza je bila na balkanstreamu u pristojnoj kvaliteti, ovo jucer neka litvanska stranica, svuda je bio jednak feed.

Dario za 2 klase bolji od svih ostalih, Doncic monstruozan al bas cu pratit kad ce ga ovako posrat sut ki danas.

Ponovno se forsiraju Dario i Babo u pripremnim tekmama, a jos imamo 3 do pocetka prvenstva, vrhunski su organizirali sve ovo Aco i mozgovi u HKSu, taman da kad krene Eurobasket svi glavni igraci budu umorni.

Doncic me svakom tekmom sto ga gledam sve vise odusevljava, decko je apsolutno sve sto je trebao Hezonja trebao biti. Odlican ball handling, osjecaj za asist, sut vrhunski, atletski je nesto slabiji ali se ne vidi toliko. Vjerojatno od Giannisa najveci Euro prospect.

Nije da imamo neke kapacitete..kolko god Ukic bija los trenutni playevi su jos gori, Ramljaka se ne moze ozbiljno svacat na EB, a centarska linija je medu losijima sta san dugo vidija. Pored Zizica, Tomica i Zubca mi se krpamo sa Zoricen i Planinicon..tuga

Dario, Babo i Simon su jedino sta valja kod nas.
Doncic je blago receno cudo

19 dana kasnije

Miševi jel se prati Eurobasket?

Danas nema nes previse zanimljivih tekmi, sutra krece nes malo bolje, a rumunjski bogovski organizatori su nas stavili sutra u 2 sata, tako da cu morati gledati snimku.

Ja cu gledat sta budem u mogucnosti.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Na kraju od "nema nes previse zanimljivih tekmi" odmah 2 soka na pocetku natjecanja, Gruzija pukla Litvu, i jos vece iznenadenje, Finska pobijedila Francuze, prakticki uz one man show ovogodisnjeg picka Bullsa Markkanena.

Odlican prvi dan

Ja obozavam pratit euro

Prilično loše otvaranje naših. Previše nervoze iz ne znam kojeg razloga, doslovno su na trenutke igrali kao muhe bez glave, kako u napadu, tako i u obrani. Obrambeni skok kriminalno loš, kao i sama postavljanja i preuzimanja igrača. Čudno mi je vidjet i Šarića da totalno nepotrebno duplira igrača i ne prati svog pa na kraju primimo laku tricu. Od Babe mi je to očekivano, ali od Darija ne. Također, ona neodlučnost kod uzimanja šuta će nas ako se nastavi protiv nešto jačih protivnika opako oštetit, nadam se da je samo do nervoze bilo.
Zadnja četvrtina jedina vrijedna spomena, ponajprije defenzivno kad su dečki pokazali da mogu zatvorit kako spada kad treba.
Mjesta za napredak ima i previše, ali vjerujem da će to ić na bolje kako turnir odmiče.

Kako porzingis ljepi banane srbima...

Mi smo blago rečeno katastrofalni, dobili smo ekipe koje realno ekipa sa ulice može dobit protiv jačih ekipa bi mogli vrlo lako smišni ispast ako ovako nastavimo. Al nemožeš igrat košarku bez playa i centra. Ukić standardno najlošiji igrač reprezentacije, carini loptu do zadnjih 7-8 sekundi napada i onda sve na silu, plus uz takvog igrača ne možeš kontru povuć u par navarata je zaustavija tip kontru. Planinića i Žorića neću komentirat, tipovi su tragikomični.

Dario nije na svojoj razini, realno on bi se triba izrugivat sa ovakvih ekipama al eto dignit će se on ne sumnjan, Babo je iznad ove razine i po meni bi se on triba vratit u Europu igrat, bit zvjezda a ne molit za minute u NBA. Simon još ništa a od njega uz ovu dvojicu najviše oččekujen.

Ma... da imamo playa kako bog zapovida, tipa Schroder ili neko u tom rangu bili bi uz bok naboljima.

Španjolci su nedodirljivi...

Izludit ce me nasi, imamo sve i onda se pocnemo glupirat, bacamo napamet lopte u aut, jbte dokle vise cemo prosut sve u nista

Obrambeni skok nepostojec

A igramo protiv favorita prvenstva

U 4 minute 4. cetvrtine su spanjolci imali 10 skokova u napadu, a Bogdanovic na njihov bonus u trecoj sekundi napada sa 10 metara puca.

Btw cin nema dva panja koja san gor spomenija odma bolje izgledamo.

Ovo je za cupanje kose, kad protivniku sam das pobjedu
Srecom sam vec polupijan, lakse cu izdrzat ovo
Smijesno na koj nacin su nam napravili razliku, jbte vise dokle tako

A u bonusu su od pocetka zadnje prakticki