To je vec stara vijest, mislim da je prije mjesec i pol-dva to bilo aktualno, ali sada mu se ponovno ime provlaci kroz medije jer navodno zeli igrati za Hrvatsku, po vezi da mu je baka od stare Hrvatica.
Koliko vidim po statsima, NBA nije igrao skoro nista, odnosno ukupno je 33 minute igrao, a mislim da je najveci razlog tome sto je dosta malen za njihove standarde, 180 je visok, ne previse jak, tako da ne moze igrati neku ozbiljnu obranu.
Vecinu je igrao u D-league (razvojnoj ligi) i tamo ima dobre statse, za 30 min po tekmi je zabijao oko 20 poena i imao 8-9 asista po tekmi kroz 2 sezone. S obzirom da je D-league liga u kojoj svako malo ozbiljniji igrac apsolutno mora dominirati (rekao bih da je na razini ispod Eurocupa u Europi), mislim da ce za Europu biti sasvim dobar, i da ce Cedevita imati konacno playa koji ce moci razigravati, a ne samo prangijati i lupati trice kao Pullen.
Za reprezentaciju ipak treba malo pricekati i vidjeti kako ce odigrati sezonu-dvije, mislim da je trenutno Ukic bogisus za njega.