HKS i polovica igrača mole boga da se ne kvalificiraju. HKS da ne moraju financirat put i ostalo , to su in veliki troškovi a igrači da mogu na pripreme i borbu za minutažu.

I ja majmun se nadam svaki puta, u tristo picki materina vise.

Hrvatska - Grčka 46, 27. minuta.  :
Za ovo je stvarno potreban talent.

Zasto jednostavno kada moze komplicirano. Al ajde, bar nismo izgubili.

Najlipše je kad vodiš 24 razlike i onda uvedeš panja Šakića i razbiješ ritam svojoj ekipi. Stvarno triba stat na kraj selektorima koji zovu Ukića, carini loptu 15 sekundi svaki napad.

Simon otac, Bobo sin a Darijo duh sveti.

Svaka cast momcima.
Zivce su mi popili.

Eto baš mi je drago zbog njih. Šteta što utakmicu nisam mogao pratiti.

21 dana kasnije

sinoc smo dobili francuze 76-70 cini mi se,sutra u 23h sa srbijom igramo.jeli sk prenosi?

12 dana kasnije

Nesto si ti zesce profulao

pogle datum,to je valjda bio onaj pripremni turnir

Hahaha Filip Isus, bas me nasmija. ))))

Dafuq, pisalo mi pored imena teme novi post i bila je tema na vrhu. Nisam ni gledao vrijeme posta, mislio to danas postano. Koji fail 
Isprike Prika.

11 dana kasnije

Cekaj, sin od John Stocktona je potpisao za Cedevitu? ))
Pa valja li momak stagod?
Cratos?

To je vec stara vijest, mislim da je prije mjesec i pol-dva to bilo aktualno, ali sada mu se ponovno ime provlaci kroz medije jer navodno zeli igrati za Hrvatsku, po vezi da mu je baka od stare Hrvatica.

Koliko vidim po statsima, NBA nije igrao skoro nista, odnosno ukupno je 33 minute igrao, a mislim da je najveci razlog tome sto je dosta malen za njihove standarde, 180 je visok, ne previse jak, tako da ne moze igrati neku ozbiljnu obranu.

Vecinu je igrao u D-league (razvojnoj ligi) i tamo ima dobre statse, za 30 min po tekmi je zabijao oko 20 poena i imao 8-9 asista po tekmi kroz 2 sezone. S obzirom da je D-league liga u kojoj svako malo ozbiljniji igrac apsolutno mora dominirati (rekao bih da je na razini ispod Eurocupa u Europi), mislim da ce za Europu biti sasvim dobar, i da ce Cedevita imati konacno playa koji ce moci razigravati, a ne samo prangijati i lupati trice kao Pullen.

Za reprezentaciju ipak treba malo pricekati i vidjeti kako ce odigrati sezonu-dvije, mislim da je trenutno Ukic bogisus za njega.

4 mjeseci kasnije

Ne znam jel prati ovdje itko Euroligu, ali sta Zvezda radi zadnjih par kola je ravno cudu, pobijediti i jednog i drugog finalista prosle sezone, ostaviti jedan CSKA i Real na ispod 70 koseva (prosjecno igraju na 87-88) i dobiti ih sa ovakvim sastavom, ne znam sto uopce reci, treba se pokloniti Radonjicu.

I tu se tocno vidi razlika u struci i trenerima, i ono sto zadnjih 20 godina radi razliku izmedu nase i njihove kosarke, po tom pitanju su oni svjetlosnim godinama ispred nas. Da oni imaju ovaj nas potencijal mladih igraca (Hezonja, Bender, Saric, Zizic, Zubac) uz jednog Babu koji je top 5 na svojoj poziciji u Europi osvajali bi Euro iducih 12 godina, a mi mozemo biti sretni ako osvojimo jednu-dvije bronce.

Iako, koliko znam, Zvezda živi na "posuđenom vremenu" (navodno su novci odavno nestali...) čisto sportski gledajući fantastični su....
Imaju 90% momčadi od igrača iz Srbije (plus Jenkins) i, pogotovo na domaćem terenu (koje je vjerojatno najteže gostovanje u Europi, publika fenomenalna) rade čuda...
Slažem se, sve je do struke.....

Zvezda i Partizan svake godine prodaju odreden broj igraca i dizu ostale iz omladinske skole. Zanimljivo je da su uvik u vrhu bez prevelikih ulaganja i sve su domaci igraci, respect.

O trenerima ne triba previse, daleko najbolji treneri u EU i sire.

14 dana kasnije

Znam da se ponavljam, ali evo Zvezda upravo srusila i Fener doma, cudo cudo cudo sta rade