O jbte koji sokovi
Košarka
Steta jbte, al odigrali smo svjetski
Ja san izgusta u ovoj utakmici, napokon na nesto licimo. Samo da se Ukic ne oporavi xd
Mene muci da mi uvijek ovako izgledamo kad nema pritiska,a cim je ozbiljnije zakoce se.
Saric je meni kralj ali lud covjek,sam sebi nabije pritisak nemoguci i dogadja mu se da blokira covjek.
Zao mi je Ukica jest da je katastrofa ali se uvijek odazove nije kao ostali koji nesto izmisljaju.
Sve u svemu ja se nadam medalji,bas vjerujem i sanjam to.
Nasa kosarka je u zadnje vrijeme na visoj razini rekao bi na onoj na kojoje je trebala biti zadnjih 20 godina i bas me veseli
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Nez kako redakcija HRTa ne može dovest u studio nekog značajno ime hrv košarke kao sukomentatora i analitičara nego dovedeu Danijela Lutza koji nije na niti jednom radnom mistu izdrza vise od 15 dana pa prosipa pamet okolo.
Isti k ka Elvis Scoria u nogometu, koga je on to trenira da može tražit greške u Mourinhovoj igri ili igri trenera sličnog kalibra.
Kakvi su finci opcenito ? Markkanen one man show ili ?
Markkanen i Koponen igraju skoro pa sami, Koponen dosta siluje čak bi reka. Salin standardno dobar al nije na svojoj razini, ostali nebitni i ne vrijedni spomena. Nez kako su uopće ikog dobili oslanjajuci se iskljucivo na vanjski sut i igru 1-1 ili 2-2
Nez kako redakcija HRTa ne može dovest u studio nekog značajno ime hrv košarke kao sukomentatora i analitičara nego dovedeu Danijela Lutza koji nije na niti jednom radnom mistu izdrza vise od 15 dana pa prosipa pamet okolo.Usporedba savrsena, Elvis Scoria je mesar zaposlen u automehanicarskoj radioni.
Isti k ka Elvis Scoria u nogometu, koga je on to trenira da može tražit greške u Mourinhovoj igri ili igri trenera sličnog kalibra.
Ne znam cemu pljuvanje po Lutzu, on stalno komentira na Areni sport i jedan je od rijetkih domacih sportskih komentatora koji razumije kosarku (buduci da je trener) i dobro komentira, meni 10 puta veca muka bude kada upalim utakmicu i onda slusam Vikija ili ne daj boze Baloga, a da ne spominjemo "legendu" Cvitkovica koji je komentirao kosarku 20-30 godina i svejedno kurca ne razumije.
Mi se mucimo sa Crnom Gorom u ponedjeljak, izgubimo 10 poena prednosti u 30 sekundi, a Viki lupa kako smo puno sigurniji u zavrsnici i kako smo rutinirano zavrsili. Lutz je za njega i Sapita isus bog.
Viki je tragedija.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
SK nema dobrog kosarkaskog komentatora , a kad in se pisubprotuzbe odgovaraju da su ljudi zadovoljni sa njima a lupaju cilu NBA sezonu jednosteiste cinjenice iz veceri u vecer.
Ona dva sta komentiraju NFL su san,.takvi bi.komentatori tribali bit
Meni je kod SKa gore sto su se 2 tjedna prije pocetka prvenstva hvalili kako su otkupili Eurobasket i da ce prenositi svaku sekundu blablabla, i onda na kraju ne prenose jedno trecinu utakmica, i to najcesce glavne utakmice dana, a otpade tipa Madarska Rumunjska i slicno normalno prenose.
Ne znam jesu lagali da su otkupili sve utakmice ili ovi koji biraju tekme su apsolutni idioti, kada su igrali Grcka i Francuska oni su na 2 kanala prenosili prvenstvo u Judu.
Najjaci je Radicevic ili kako se vec zove. Frajer jedno 18 puta u utakmici kaze da je Valerie Adams sestra Stevena Adamsa. Ili Durant ima 16 poena, a onda kad ga cujem da kaze da ima 16 koseva, proljev dobijem.
Komentatori na OBNu 07/08 su bili najjaci... paaa ovaj Vujacic ba nemoze ni da kupi kos dana..
Ramljaku triba 2 sekunde da prinese loptu, Ukicu 23
Ajme ubili su me
Ja iskljucivo Ukica krivin za sve lose u reprezentaciji zadnjij 5-6 godina, pa covce moj si iz grada al pogledaj se u ogledalo da vidis da veze nemas sa sporton i umirovi se od.reprezentacije vise
Strava. Koja smo mi luzerska nacija. U svakom sportu kad treba pokazati zube, mi odigramo k'o babe.
Ma svi su krivi.debakl totalni.
Daj Saric na 99 vaze dva puta hoce li tricu pucat,to sve govori meni.
Ma ubili nas u svemu i zasluzeno dobili.
Zabili nam 101 kos,kao da je zajebancija
Groundhog day, iz godine u godinu.