Tema gdje možete pisat o apsolutno svim ligama, igračima, reprezentacijama, prvenstvima, svemu onome, samo da nije NBA, jer on ima svoju temu. Danas su klinci, točnije dječaci do 19 godina osvojili srebro na Svjetskom prvenstvu u Grčkoj. U finalu su poraženi u produžetku od SAD-a koji je bio na korak od poraza od fenomenalnih mladih hrvata. Promašeno slobodno bacanje i promašaj za tricu amerikanaca odveo nas je u produžetke, gdje su naši mladci ostali bez snage.
Svaka čast svima, osim HKS-u koji je zbog debilnih stvari otjerao najboljeg mladog košarkaša europe Bendera zbog sponzorskih sranja.
HRVATSKA košarkaška reprezentacija osvojila je drugo mjesto na svjetskom U-19 prvenstvu na Kreti nakon što je u finalnom susretu nakon produžetaka izgubila od vršnjaka iz SAD 71 (13-14, 18-20, 16-16, 20-17, 4-12).
Košarka
Popis repke za prvenstvo:
1. Oliver Lafayette
2. Roko Ukić
3. Rok Stipčević
4. Kruno Simon
5. Bojan Bogdanović
6. Mario Hezonja
7. Marko Tomas
8. Marko Ramljak
9. Damjan Rudež
10. Dario Šarić
11. Tomislav Zubčić
12. Željko Šakić
13. Ante Tomić
14. Luka Žorić
15. Miro Bilan
Ukic,simon,zorić,tomić...znaci opet nista
Ne kakaj, rulat ćemo samotako. 8)
Tema mrtva 100%. :(
Prati li tko Euroligu?
Naravno, ja pratim Abu, Euroligu, Nba i nasu domacu ligu (iako vise gledam statistiku).
Cedevita se posrala sama po sebi u top 16 dok je Zvezda to rutinski odradila, u playoffu su drugu tekmu morali dobiti da nisu idiotski odigrali zavrsnicu i da Jovic nije igrao ko kreten. Do kraja se navija za Laboral zbog Perasa i jer su mi najsimpaticniji.
Ja samo Euroligu, a NBA ako sam budan.
Ja isto pratim koliko stignem,volim euro kosarku.
Jedino nekako ne volim ove ruske klubove,neznam zasto.
Grcki i turski su mi top.
Meni je ovo prva sezona da baš gledam el.
Samo panata !!(unatoč raduljici lmao)
Dobra utakmica u Barceloni, vraća se u Rusiju.
Barca ispala od lokomotiva.
Final four cska-lokomotiv i fenerbahce i laboral
Ajde bas me zanima
Se Curry oporavio, sta rijesava to GS vec u iducoj kod kuce?
Mislim ih na kladi igrat pa pitam
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Nema Currya minimalno 2 tjedna jos, a sto se tice GSWa trebali bi to rjesiti jer su i bez njega kvalitetniji od Houstona, ali s druge strane nikad ne znas kakav ce biti dan Hardenu, i jos ce mozda GSW kalkulirati pa namjerno izgubiti jednu da bi dobili na vremenu da se vrati Curry.
Ako je koef ispod 1.6-7-8 na GSW izbjegao bih taj par.
1.22 je
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Jebate zaboravio sam na finale, vidim u komentarima na fejsu da su navodno pokrali Fener.
Jebate zaboravio sam na finale, vidim u komentarima na fejsu da su navodno pokrali Fener.Taman idem i ja pisat.neznam za kradju ali govore da je utakmica bila vrhunska.jebem ti nocnu smjenu vise,prolazi zivot po kraj mene...
Ugasim na 15 razlike stream i kasnije vidim ode u produzetke :
Ali ionako nisam imao favorita u finalu nakon sto je Laboral izgubio, i to jos na onako idiotski nacin. Adams privatizirao zavrsnicu i izgubili nemoguce.
Ja inace u europi nemam favorita i stvarno sam uvijek za dobru kosarku,malo vise ne volim ruse ali nista strasno i ovo bi sigurno gledo da nisam poso radit i sad vidim ovaj rezultat s produzetcima,ja mislim da je to bila utakmica sezone
Za sat vremena krece kvalifikacijski turnir za OI, a niti na jednom portalu niti televiziji ni rijeci o tome.
Za sat vremena krece kvalifikacijski turnir za OI, a niti na jednom portalu niti televiziji ni rijeci o tome.Ne izgleda dobro. Zapravo, dosta očekivano.
EDIT. Ne sjećam se kada je Ukić zabio tricu u reprezentativnom dresu; Bogdanović on faja.