I onda me još nazivaš budalom. Kako bi ja pak trebao nazvati tebe jer tražiš nešto što ne postoji?
Doduše, ja takav način izražavanja nemam. To što mi imamo nekakav prijateljski odnos (jer o tebi imam pozitivno mišljenje) i što je kod vas u Istri očito normalno da kažete ''Ej budalo!'' umjesto ''Ej prijatelju!'' - kao što, evo, zagorci ne započinju razgovor sa ''Dobar dan!'' već ''Ba ti bog mater'' ne znači da ćeš sa mnom tako razgovarati. To si izbij iz glave.
kakav is ti kralj. ajde nadji molim te gdje sam ja tebi rekao da si budala?
Drugo, to što nisi u stanju naći jednu jedinu sliku žene bojištu, već odgovaraš sa ''svaka se slika može fotošopirati'' ti je valjda najgori comeback koji si imao u svim ovim godinama koje te znam na forumima. Tim više što nisi ni ti uspio naći barem jednu fotošopiranu sliku, pa da mi nabijaš na nos kako su žene ratovale i kako sam u krivu. Jer nisam.
Roza Shanina - 59 confirmed kills; 1945
https://www.youtube.com/watch?v=-jrGHiFSox0
Shanina in 1944, holding a 1891/30 Mosin–Nagant with the 3.5x PU scope. (Colorized photo).https://rarehistoricalphotos.com/roza-shanina-1945/
I can do this all day bruv.
Kao treće, da Zero (koji očito ima isti način izražavanja kao i ti) i Blade nisu napisali ta 2 posta, vjerojatno bi i dalje cvilio.
Ja sam izrazito ponosan na ovo. Zero je jedan fantastičan momak, visoke inteligencije i brutalnog znanja o psihilogiji. Uspoređivati mene sa njim samo sa takvim komentarom je kao da si mi ga dobro j*ckffao. Thanks!
Ja sam za zajebanciju uvijek raspoložen, ali nekad mi je teško razlikovati kada se netko šali, a kad je ozbiljan.
To nije moj problem. To je isključivo tvoj problem.
Bojim se da si ozbiljan i da zbilja vjeruješ u stvari koje pišeš.
Oprosti, ali nije da ja nešto vjerujem. Dokazi postoje. Ti si taj koji je jebeno zadrt.
U ranim 30-im si godinama, mislim da je krajnje vrijeme da se počneš odraslo ponašati.
Right back at you! Mislim da je vrijeme da svoja hardkore mišljenja malo otpustis i pogledaš oko sebe.
do sad sam ti sigurnih 3 put dokazao da si u krivu. I to mi apsolutno ništa ne znači. Iako valjda mislis da mi znači ^^