Znam da pokušavaš ispasti smiješan, ali ti ne ide.
Prvo me tražiš dokaz za nešto što NE postoji. Kako da ti dokažem da nešto ne postoji? I onda me još nazivaš budalom. Kako bi ja pak trebao nazvati tebe jer tražiš nešto što ne postoji?
Doduše, ja takav način izražavanja nemam. To što mi imamo nekakav prijateljski odnos (jer o tebi imam pozitivno mišljenje) i što je kod vas u Istri očito normalno da kažete ''Ej budalo!'' umjesto ''Ej prijatelju!'' - kao što, evo, zagorci ne započinju razgovor sa ''Dobar dan!'' već ''Ba ti bog mater'' - ne znači da ćeš sa mnom tako razgovarati. To si izbij iz glave.
Drugo, to što nisi u stanju naći jednu jedinu sliku žene na bojištu, već odgovaraš sa ''svaka se slika može fotošopirati'' ti je valjda najgori comeback koji si imao u svim ovim godinama koje te znam na forumima. Tim više što nisi ni ti uspio naći barem jednu fotošopiranu sliku, pa da mi nabijaš na nos kako su žene ratovale i kako sam u krivu. Jer nisam.
Kao treće, da Zero (koji očito ima isti način izražavanja kao i ti) i Blade nisu napisali ta 2 posta, vjerojatno bi i dalje cvilio.
Danas sam ti dao dovoljno pažnje.
Očito nisi.
Ja sam za zajebanciju uvijek raspoložen, ali nekad mi je teško razlikovati kada se netko šali, a kad je ozbiljan. Bojim se da si ozbiljan i da zbilja vjeruješ u stvari koje pišeš.
U ranim 30-im si godinama, mislim da je krajnje vrijeme da se počneš odraslo ponašati.