Veigue još uvijek nisi odgovorio:
I onda me još nazivaš budalom. Kako bi ja pak trebao nazvati tebe jer tražiš nešto što ne postoji?
Doduše, ja takav način izražavanja nemam. To što mi imamo nekakav prijateljski odnos (jer o tebi imam pozitivno mišljenje) i što je kod vas u Istri očito normalno da kažete ''Ej budalo!'' umjesto ''Ej prijatelju!'' - kao što, evo, zagorci ne započinju razgovor sa ''Dobar dan!'' već ''Ba ti bog mater'' ne znači da ćeš sa mnom tako razgovarati. To si izbij iz glave.
Gdje sam ja to tebe nazvao budalom? Pošto si ti uzeo to kao činjenicu kojom ćeš ostatak istarskog naroda prikazat debilima.
Ja želim dokaz da su bile. Nije problem, samo mi nađi fotografiju žene na bojištu. Živu ili mrtvu, nije bitno. Jednu.
Prestani izigravati SJW-a tamo gdje nije potrebno, pogotovo ako nemaš argumente.
Bit teme je žene u drugom svjetskom ratu. Ti od prvog posta trvdiš i dalje da je to "iskrivljavanje povijesti".
Dragi moj Jelash. Svijet je prepun dokaza ali ti si jednostavno previše zadrt da to prihvatiš. Nije da ti to ne vidiš, ne želiš shvatit. Stvar je da ti ne želiš to prihvatiti.
Meni ne smeta Battlefield. Meni smeta što osobe kao što je Fensi izvrću povijest. O tome je riječ.
O tome je riječ. Tebi je tvoj ego previše prenapuhan da bi prihvatio nešto od osobe poput Fensija.
Well, uzmi iglu i bocni. Tema ide pod Lock.