Arcer falio si temu totalno, ali ok…

Avowed je spomenut u kontekstu da imas funkcionalnu sablonu sterilnog gameplaya bez sitnih detalja koji su krasili neke stare naslove primjerice. Nije uopce bitno usporediti sa Bethesdom i svakako nisu bitne strijele, to su pojedinci u temi uzeli kao trigger za zajebanciju i podjebavanje.

Monster Hunter nema samo vizualne artefakte nego mu je i izvedba uzas, a s obzirom na ono sto vizualno nudi, to je bas bas lose koliko zahtjeva. Izmedu ostalog igra te forsira da koristis FG kada mijenjas neke postavke.

Stalker 2 je ljustura, prazna skoljka. Nedostaje mu sama esencija, biser igre, A Life. Ostatak vanserijski

chono Idući tjedan navodno stiže zakrpa koja poboljšava ponašanje AI u borbama, generalno itd… Valjda bude nešto konkretno napokon a ne opet ubijanje SSD zdravlja nepotrebno prepisivanju 150gb podataka.

Evo kompletan video, 15min usporedbe i najbolji komentar koji sam procitao:

“It looks like old games were trying to create world of stalker and new one tries to simulate it”

chono Pogledao jučer. Činjenica je da su zakazali nastavkom i to je to, nema puno priče.

9 dana kasnije

chono Ajme divne su ♥️ Kažu da su vjeverice jako pametne životinje, tako da sigurno popravljaju AI prosjek u igri, GSC vragovi jedni, znaju oni šta rade.

Edit: @chono Oko 5420 ispravki do sada, koliko su napisali na Steamu i koliko sam zbrojio. Ludo…

Ajde napokon da su se sjetili ubaciti, više ne moram savijati svoja stara leđa da kupim stvari sa poda.

Anyways, čini se na 1.3 dosta ispoliranije za performanse, nekako to glađe radi, posebno u selu gdje ima dosta NPC, pop-up su isto malo sredili na način da ne učitava baš LOD drveća (prvo upalo u oko) nego većinom ostaje transparentno/ružno. Borba, možda mrvicu realnija, NPC se malo pogube bez 1:1 znaju gdje si a i dalje bacaju granate kao ludi.

Arcer a nis, idem finisirat tu igru i gotovo, nema kruha tu. Slijedeci tjedan mi stize novi stol za PC, selim se pomalo u novu kucu i rokam tamo do kraja

chono Probao sam igrati, ali meni ne ide. Evo dvojica su me pucala na ne znam koliko metara kroz šumu, drveće i grmlje dok se nisam udaljio od njih, kad su prestali vratio sam se i zatekao ih ovako. Doslovno došao iz njih samo stoje gdje jesu bez pokreta.

Arcer ma nema nis od te igre, nije to CDPR. Idem proci glavnu pricu, jer ostalo nema smisla. Lokacije su predivne, ali nemas sta radit, nije to Stalker

Evo, coek naletio na prvog inteligentnog NPCa