Žena na godišnjem pa se nemogu igrat na PSu, i evo još 40 minuta testiranja…
Bitniji modovi:
A-Life Extended
Stealth Improved Light
Maklane's Better gunfights - NO Aimbot NPCs
Grok's Less Grenades Thrown
Longer Days + Longer Weather Transitions
No More Tanky Mutants
Ne obazirati se na poping jer sam čačko po Engine.ini za draw distance i gamepad kontrole i to nisam maknuo.
U gameplayu sam namjerno bježo da vidim dali će imati lasersku preciznost i pratiti me u nedogled šta nije slučaj.
Mislim da mi se ni jednom nisu spawnali u neposrednoj blizini
Na 3:30 rokne granata i neko se dere na radio i uskoro dolazi do hmmmm….okršaja…
- par puta sam tuda prolazio i nikada nije bilo te situacije
Na 5:27 neki stalker sjedi kraj vatre i diže se te nešto pizdi
Na 6:10 sam od negdje počeo primat metke, nenam otkuda te taj stalker kreće u obračun ja bježim
Na 6:33 neki stalker gleda sa mosta u daljinu ja trčim u zaklon i nisam ga tada vidio; počinje pucat na mene, ubrzo dolaze beštije i ja naravno bježim
Na 15:00 dolazi do promjene vremena i to vrijeme traje sve do 25te minute; jednsotavno nevjerovatno kako izgleda i kakvu atmosferu napravi!
Mislim da me je na 16:22 opalio grom??
Na 20:00 nailazim na stalkera i nekog vođu šta pričaju da ovaj nemože u zaštičeno područje te se okreće i odlazi
Na 29:55 neka grupa iz daljine počinje pucat po meni te bježim; nadugo se opet neka grupa bori sa beštijama te počinje derat i po meni.
Na 34:15 počinjem okršaj i u to vrijeme sastrane prolaze i napada me još stalkera
Sakrio sam se, prestaju pucat no opet me vide i tada trčim prema selu a njih par me prati. Tada dolazi ekpia u pomoć i jednog ja rješavam i tu je kraj videa.
Sve u svemu, dosta dobro to izgleda i ima nade da GSC to može popravit uz naravno modere koji često naprave i bolji posao.
I opet je video nikakav i u 20 FPSa iako igra radi fluidno! Jbt ovaj xbox rekorder