chono Mora se izaći van prve regije, ne budem još to ALI, našao sam nešto drugo!

@chono Jel i u dvojci ima onaj "u jbt toooo" osjećaj kad se nađe prvi upgrade / puška ili se već može naći u tutorijalu?

ZigguratVertigo da, ostao je taj osjecaj, jer su pustili takav progress. Nema levela i nekih wannabe rpg skillova, samo gunfight. Koliko imas dobru opremu toliko si jak.

@Arcer sta nije ta na prvom vodotornju sidequesta?

Dobio sam odgovor (saljem prijave problema, jer mi je dosadno bez PCa).

Hello Stalker,

Thank you for sharing your concerns about the "A-Life" system. We understand how important this feature is to the overall experience, and we’re sorry for the issues you’ve encountered.

The development team is aware of these concerns and is actively working on improvements. Fixes and enhancements for A-Life are planned for future updates to ensure a more immersive and seamless experience.

For more details on what we’re working on, you can check out our latest update here: Steam News Post.

We truly appreciate your understanding and support as we continue refining the game. If you have any further feedback or questions, don’t hesitate to let us know.

Best regards,

Ken

S.T.A.L.K.E.R. Technical Support Team

Maticna ima jos godinu dana garancije, dobro je. Narucujem North XL ovih dana cim rijesim mbo. I onda bi mogao 4070ti ubost

Žena na godišnjem pa se nemogu igrat na PSu, i evo još 40 minuta testiranja…

Bitniji modovi:

A-Life Extended

Stealth Improved Light

Maklane's Better gunfights - NO Aimbot NPCs

Grok's Less Grenades Thrown

Longer Days + Longer Weather Transitions

No More Tanky Mutants

Ne obazirati se na poping jer sam čačko po Engine.ini za draw distance i gamepad kontrole i to nisam maknuo.

U gameplayu sam namjerno bježo da vidim dali će imati lasersku preciznost i pratiti me u nedogled šta nije slučaj.

Mislim da mi se ni jednom nisu spawnali u neposrednoj blizini

Na 3:30 rokne granata i neko se dere na radio i uskoro dolazi do hmmmm….okršaja…
      - par puta sam tuda prolazio i nikada nije bilo te situacije

Na 5:27 neki stalker sjedi kraj vatre i diže se te nešto pizdi

Na 6:10 sam od negdje počeo primat metke, nenam otkuda te taj stalker kreće u obračun ja bježim

Na 6:33 neki stalker gleda sa mosta u daljinu ja trčim u zaklon i nisam ga tada vidio; počinje pucat na mene, ubrzo dolaze beštije i ja naravno bježim

Na 15:00 dolazi do promjene vremena i to vrijeme traje sve do 25te minute; jednsotavno nevjerovatno kako izgleda i kakvu atmosferu napravi!

Mislim da me je na 16:22 opalio grom??

Na 20:00 nailazim na stalkera i nekog vođu šta pričaju da ovaj nemože u zaštičeno područje te se okreće i odlazi

Na 29:55 neka grupa iz daljine počinje pucat po meni te bježim; nadugo se opet neka grupa bori sa beštijama te počinje derat i po meni.

Na 34:15 počinjem okršaj i u to vrijeme sastrane prolaze i napada me još stalkera
      Sakrio sam se, prestaju pucat no opet me vide i tada trčim prema selu a njih par me prati. Tada dolazi ekpia u pomoć i jednog ja rješavam i tu je kraj videa.

Sve u svemu, dosta dobro to izgleda i ima nade da GSC to može popravit uz naravno modere koji često naprave i bolji posao.

I opet je video nikakav i u 20 FPSa iako igra radi fluidno! Jbt ovaj xbox rekorder

doktor1 igra je dovrsena, ovo su sve tweakovi, a ne pravi fixevi. Kada srede A-Life ovo je 90+ materijal

Kao sto sam pisao, reviewali su prakticki prelease broken verziju

Headshot je prilično zadovoljavajući u igri, takoreći sočan. Ovaj drugi achievement se dobije ako dođeš dovoljno blizu kampa da ti se samo jedan NPC spawna, središ njega i to je to :/