Komentirajte još koji sat ocjene dok je aktualno, a onda ćemo kao i s drugim igrama.

Onaj tko igra, piše o igranju ovdje. Oni koji ne igraju, mogu o potencijalnim kontroverzama negdje drugdje, najbolje u novoj diskusiji.

Ne gledam recenzije već odavno za igre. A to što je Veilguard dobio 9/10 na masu stranih portala za recenzije, samo potvrđuje činjenicu gluposti.

Čekam Stalkera 2 već preko 10 godina, neće mi neki tamo XY reći jel dobra igra ili ne ili fali malo "inclusion & diversity" kakvo nam je vrijeme došlo.

Svjesno se kupuju igre; online/preorder, fizičke ili ne znam ako ima još kakav specijalan način pa ne možeš plakati ne valja poslije.

A skužajte, malo sam osjetljiv danas 🍑

Evo procitao i potvrdujem, recenzije su od verzije bez danasnjeg patcha… kakvi klosari 🤣

Ne smeta mi ako je zasad tehnički krš, to će oni ispeglati. Svejedno imam sto igrati. Bitno da su gameplay i atmosfera top, a izgleda da jesu.

chono

A po od čega ni mogu bit? Ako izdaš patch na dan izlaska ne možeš očekivat da se to reflektira na recenzijama. Najbolje je počekat tjedan dva dok igrači ne počnu pisat dojmove pa će bit realnija slika.

sanzo pa kazem, nema realne slike do igraca. Ovo je kurac, jer zele biti prvi

briatore

Meni user score na steam-u gdje točno možeš vidjet kolko je netko dugo igrao igru (barem 15-20h) prije nego je natipkao dojmove, user score na tim recezentskim portalima donekle (ne kažem da svi pišu sranja po tim portalima, ali ovi koji pišu su "najglasniji") . Recenzije od nezavisnih youtubera koji su odigrali igru od a-z isto nisu loš source , ali same metacritic kritike koje su tu i prije nego je igra officially out nikome ne bi trebalo biti "krajnje" mjerilo za to dal igra valja ili ne

briatore Ja upravo govorim kako je industrija postala teško govno što si i sam napisao.

S ovime s slažem u potpunosti

Ako je igra stvarno tehnički krš kakav svi koje sam dosad čitao pišu da jest, onda su klauni svi koji su davali više od 6-7. A i to je previše. Tako treba za sve što izađe pola godine prerano

f_i_c_o pa u tom kontekstu sam kritizirao i izlazak PS5 Pro pa sam dobio po fanfulji.

Fenix ako je tehnički krš jedini problem igre, onda super, to se bude sredilo kroz patcheve.

Nisam inače stigao do sada nešto gledati recenzije, no eto, igra će se začas otključati pa je stavim na download i javim svoje dojmove.

74%, we're up in the game and rising. Ajmooooo!💣 🚀 🚀 💥💯

@Fenix jel mozes odvojiti ocjene i metacritic u posebnu temu kao za ostale igre? Da mi koji cemo igrat mozemo komentirat. Thanks

skida se preko xbox app na PCu…155GB

Meni dok se skine igra budu izdali još koji patch u međuvremenu.

Šta je sa ovim gameapsom? Brzina užas užasa

Ja ću dočekat i GOTY verziju