StarFox_N Fallout 3 je bio tehnički krš na PS3.

Fallout 3 je dan danas tehnički krš koji se ruši sa svim mogućim unoficial patchevima 😃
i dalje dobra igra

Stigli RAMi, valjda ce 32GB sad biti dovoljno

StarFox_N Ako mi se bar jednom ne izgubi NPC negdje u Zoni kojeg trebam neće to niti Stalker.

Sad igram Anomaly Custom i toooliko je A-Life nasumičan da je pravi gušt igrati jer imaš osjećaj da je Zona "živa".

Iskreno, totalno sam bez spoilera za igru, ali vi koji malo više pratite, dal ima naznaka o moddingu?

Arcer podrzan long term modding. I naznake A-life sustava su u dvojci. Nisu potvrdili je li isti kao u prvom

Tocno vidis pitanja Fallout fanova 😁

Vidio na gafu i da ima opcija da se isključe ona žuta pitura na penjivim rubovima, škalama itd.

To šta nema gradnje sela, kuća itd je po mom viđenju OGROMAN plus.

Mrzim to u igrama!

doktor1 to nije Stalker, nema mjesta za te gluposti. A sto se tice HUDa, ja iskljucujem sve, pa i ta govna goluba koja pokazuju platforme.

Jos 3 dana, nemogu vjerovat

chono kum moj og stalker presao bez crosshaira kad je izasao, nije znao da ga moze se upaliti pa se tak igrao

Samo da su performanse na SeX-u koliko toliko zadovoljavajuce 🙏

chono Well dude je odbiciklirao od zg do rusije prije par god. Ucio ruski par godina prije toga da bi to odradio. Zakaj, jer mu fora. Dakle definitivno imam

Limited edition incoming.

Nije mi se davalo 250 eura za collectors bas

Pokupili finu kesu od GP i još ktome najprodavanija igra na najvećoj platformi na svjetu 😎

Dobio mail da mogu očekivat paket ovih dana 😃

Mislim da je najbitnije da karta bude ogromna za buduće modove, ostalo se popravi.